Flutur: „Nu este cazul ca opozitia sa boicoteze votarea Legii bugetului pe 2011” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că nu este normal ca partidele din opoziţie să evite să participe la dezbateri în Parlament.

„Chiar dacă ai altă părere, trebuie să participi”, este de părere Flutur, care consideră că opoziţia nu s-a obişnuit încă cu gândul că a pierdut alegerile. „Ceea ce face acum opoziţie e o simplă manifestare la un an de când au pierdut alegerilor. Populaţia va judeca. Ei încă nu se împacă cu gândul că au pierdut”, a spus liderul democrat-liberal.

Flutur a mai arătat că ţinând cont de modul de acţiune al PSD se miră că fostul lider social democrat Mircea Geoană nu a fost exclus din partid după ce a pierdut alegerile. „Mă mir de ce nu l-au dat pe Geoană afară când au pierdut alegerile”, a spus vicepreşedintele PDL.

Liderul democrat-liberal a mai adăugat că speră ca Legea bugetului pe anul 2011 va fi adoptată în acest an dacă opoziţia nu va şicana dezbaterile. „Dacă operaţiune de şicanare pregătită de PSD şi PNL va înceta, cred că vom avea Legea bugetului votată în acest an”, a spus Flutur. El a subliniat că Legea bugetului este aşteptată de instituţiile publice şi că nu este cazul ca opoziţia să boicoteze votarea acestei legi. „Să se zbată pe amendamente, dar să nu o boicoteze pentru că fac rău ţării”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de