Milici: „Orice zi cu PDL la putere este o zi pierduta pentru Romania si pentru romani” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD a făcut paşi politici importanţi pentru unitatea opoziţiei, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, consilierul judeţean Ovidiu Milici, arătând că, în teritoriu, social-democraţii au renunţat la orice colaborare politică cu PDL pentru a marca opoziţia totală faţă de acest partid.

„Considerăm că o opoziţie unită, PSDPNL-PC la care să adere şi alte partide, este esenţială ca regimul Băsescu-Boc să plece cât mai repede”, a spus Milici.

El a subliniat că îşi doreşte ca 2011 să reprezinte sfârşitul „dictaturii portocalii” în România pentru că orice zi cu PDL la putere este o zi pierdută pentru România şi pentru români.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a mai spus că în 2011 va fi importantă şi o colaborare foarte bună în Consiliul Judeţean Suceava între aleşii judeţeni social-democraţi şi liberali. El a cerut preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, şi consilierilor judeţeni PDL ca atunci când propun şi votează proiecte de hotărâre în cadrul CJ să ţină cont de interesul comunităţilor care se află în situaţii financiare dificile. „Să ajute echitabil şi raţional fiecare localitate pentru că toţi suntem suceveni”, a conchis Milici.


Intră acum și în grupul de