Sefii de deconcentrate din judet vor fi evaluati


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizaţiei judeţene a PDL, deputatul Ioan Bălan, susţine necesitatea evaluării, în prima parte a lui 2011, a tuturor şefilor de instituţii deconcentrate din judeţ şi înlocuirea din funcţii a acelor directori care nu şi-au îndeplinit cum trebuie actul managerial. „Cred că în prima parte a anului este obligatorie o evaluare a şefilor de instituţii şi acolo unde vom considera că nu-şi îndeplinesc cum trebuie actul managerial vom face schimbări fără a ne împiedica de faptul că unii dintre aceşti oameni provin din rândurile PDL sau au susţinere masivă din partea PDL”, a declarat parlamentarul democrat-liberal, care susţine că sunt o serie de instituţii în care actul managerial lasă de dorit, evitând însă să dea exemple concrete.

Deputatul sucevean consideră că anul acesta, mai mult ca oricând, PDL este obligat să se implice mai consistent în viaţa administrativă a judeţului. „În campaniile electorale noi am cerut sucevenilor sprijin pentru Consiliul Judeţean, pentru şefii de unităţi administrativ teritoriale iar astăzi nu mai avem nici un fel de scuză să nu ne ducem la capăt promisiunile pe care le-am făcut. Cred în puterea de muncă a primarilor PDL şi nu numai, cred în puterea de decizie a Consiliului Judeţean şi sunt convins că anul acesta se vor întâmpla lucruri bune la Suceava.

Totuşi părerea mea personală este că avem probleme în anumite instituţii pe care astăzi nu vreau să le fac publice, avem probleme cu anumiţi manageri şi după evaluarea pe care o vom avea în perioada următoare vă vom spune unde se impun acele schimbări”, a declarat Bălan, adăugând că 2011 este un an în care instituţiile statului ar trebui să-şi facă mai mult datoria.


Intră acum și în grupul de