CJ Suceava a votat bugetul primariilor pe 2011 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea repartizării sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2011 a fost dezbătut, miercuri, în şedinţă extraordinară. Potrivit şefului deliberativului judeţean, Gheorghe Flutur, prin hotărâre a CJ se repartizează 26,47 de milioane de lei din sume defalcate din TVA şi 13,969 milioane de lei din sume alocate din cote defalcate din impozitul pe venit, în timp ce restul, până la 101,5 milioane de lei, sunt repartizaţi, după formulă, prin DGFP.

Gheorghe Flutur a explicat că proiectul de hotărâre de repartizare a sumelor asigură cu prioritate resursele necesare pentru dezvoltarea localităţilor şi pentru asigurarea cofinanţării proiectului de management al deşeurilor, pentru cofinanţarea programului de împăduriri şi cel de extindere şi reabilitare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţ.

El a explicat că au fost asigurate fonduri care acoperă, în totalitate, cheltuielile de funcţionare ale localităţilor şi confinanţarea pentru proiectele europene.

Flutur a menţionat că proiecţia pentru anul 2011 a fost făcută cu prudenţă maximă pentru că speră ca încasările să fie mai mari decât cele prognozate astfel încât să nu fie necesară o rectificare bugetară în minus ci una pozitivă.


Intră acum și în grupul de