In opinia celor din PDL….PC e făcuta “posta intre PNL si PSD” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Senatorul PDL de Suceava Orest Onofrei, care este şi secretar al Senatului României, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că din punctul său de vedere ultimele acţiuni ale partidelor de opoziţie (PSD, PNL şi PC) în materie de alianţe politice dovedesc că acestea fac politică în grup, în care „soluţia imorală e făcută poştă între PNL şi PSD”.

Orest Onofrei a explicat că în condiţiile în care liderul liberalilor Crin Antonescu face alianţă cu partidul lui Dan Voiculescu, PC-ul, este foarte clar pentru toată lumea despre ce e vorba în proiectul „România bunului-simţ” lansat de preşedintele liberal.

„Din punctul nostru de vedere, acţiunea politică de alianţe din zona opoziţiei este o politică în grup în care soluţia imorală este făcută poştă între PNL şi PSD. Folosesc soluţia imorală din toate poziţiile”, a ţinut să remarce cu maliţiozitate senatorul PDL de Suceava.

El a mai arătat că după ce „soluţia imorală” a fost folosită de „bătrânul Ion Iliescu” şi după ce aceasta a avut „un adulter scurt” cu Alianţa „Dreptate şi Adevăr”, acum aceasta s-a întors la mai tinerii Crin Antonescu şi Victor Ponta.

„Este o telenovelă ieftină şi provine tot din înţelepciunea lui Ion Iliescu care i-a sfătuit pe tinerii Antonescu şi Ponta că găina bătrână face supa bună”, a ţinut să remarce senatorul Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de