Senatorul Mirza: „Cei din PDL vor fi spulberati de pe scena politica romaneasca” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Asta e condiţia lor şi nu şi-au arătat-o până acum poporului”, a afirmat luni, senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, arătând că înfiinţarea alianţei PSDPNL-PC „îi scoate din minţi” pe politicienii PDL care folosesc un limbaj suburban, cu declaraţii josnice la adresa partidelor din opoziţie. El a făcut referire la declaraţia senatorului PDL de Suceava Orest Onofrei, care a spus, duminică, într-o conferinţă de presă, că „PSD şi PNL fac poştă din soluţia imorală”.

„Această alianţă, între PSD, PNL şi PC, Alianţa pentru Democraţie, sau cum se va numi, se va realiza. Cei din PDL vor fi spulberaţi de pe scena politică românească şi vor urma PNŢCD. Deja populari sunt, urmează să se facă şi creştin democraţi ca să urmeze traiectoria PNŢCD”, a spus Mîrza.

El a precizat că plecarea PDL de la guvernare va depinde de poziţia UDMR, menţionând că deja sunt politicieni din UDMR care vor ca formaţiunea să iasă de la guvernare considerând că în caz contrar uniunea nu va mai obţine un scor electoral care să-i permită să acceadă în Parlament.

Mîrza a mai spus că democrat-liberalii trebuie înlăturaţi cât mai repede de la putere întrucât au adus ţara la dezastru economic, au adus jale şi sărăcie în casele românilor şi au decredibilizat România atât pe plan european cât şi mondial. „PDL nu a construit nimic, ci doar au făcut afaceri de partid şi bani pentru puşculiţa partidului”, a spus Mîrza.

El consideră că în judeţul Suceava PDL nu este în stare nici să întreţină ceea ce s-a construit în perioada administraţiei PSD. „Ei nu-s în stare nici să măture în toate încăperile din obiectivele construite de noi. Ştiu doar să facă paranghelii şi petreceri”, a declarat senatorul social-democrat. El s-a declarat convins că populaţia a realizat măsura competenţelor membrilor PDL.


Intră acum și în grupul de