Partidul Poporului si-a deschis portile si la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Noua formaţiune politică ce face furori la nivel naţional, Partidul Poporului, are de marţi, şi la Suceava, o structură organizatorică condusă de Alin Popescu, care deţine funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PP. De faţă cu preşedintele interimar al PP, la nivel naţional, Simona Allice Man, proaspătul preşedinte a anunţat că PP Suceava are deja aproximativ 2000 de adeziuni şi că deja sunt puse bazele structurării de organizaţii locale în peste 65 % dintre localităţile importante ale judeţului, ambiţia lui Alin Popescu fiind ca până la finele lunii februarie Partidul Poporului să aibă organizaţii în toate localităţile judeţului Suceava.

„Partidul Poporului e un partid nou, unul care este atipic dintr-un punct de vedere, şi care reprezintă o alternativă efectivă pentru aceşti peste 20 de ani de după Revoluţie, care, diun punctul nostru de vedere, ne-au dus tot în jos. Noi le propunem acum oamenilor locuri de muncă, un nivel de trai mai ridicat şi siguranţa zilei de mâine. Vom merge cu paşi siguri spre ceea ce am promis electoratului nostru”, a spus marţi, la prima conferinţă de presă, preşedintele Alin Popescu.

El a ţinut să anunţe că deşi poate părea curios, localitatea cu cele mai multe cereri de adeziune la PP este Broşteni şi că toate forţele logistice ale organizaţiei judeţe vor fi îndreptate spre realizarea obiectivului principal al PP, organizarea în vederea prezentării în cele mai bune condiţii la alegerile locale din iunie 2012. „Ne vom pregăti temeinic pentru anul electoral 2012. Este nu numai şansa noastră de a impune în cadrul administraţiilor locale oameni valoroşi şi care doresc să facă ceva în vedera schimbării mentalităţii, ci şi şansa oamenilor simpli care vor altceva de la aleşii lor. Consider că dacă ne vom organiza corespunzător, în maxim şase luni vom fi pregătiţi total pentru alegeri”, a ţinut să precizeze Alin Popescu.

Preşedintele interimar la partidului, la nivel naţional, Simona Allice Man, prezentă la Suceava cu ocazia inaugurării noului sediu al PP, a spus că partidul pe care îl conduce nu va face nici un fel de alianţe politice cu partidele consacrate şi că demersurile conducerii PP sunt îndreptate în perioada aceasta spre înfiinţarea partidului şi înregistrarea sa la Tribunal.

„Prin statut nu putem face alianţe şi nu ne-am gândit nici măcar la o susţinere a vreunei formaţiuni politice. Sperăm nici să nu fim nevoiţi să susţinem pe cineva”, a explicat Simona Man.

„Suntem o formaţiune politică ce se adresează atât păturii sociale de sus cât şi păturii de jos care de altfel are şi ea mai mare nevoie de noi. Sperăm într-o redresare a economiei naţionale, într-o relansare economică dar şi într-o resuscitare a sistemelor statului aflate în colaps la ora actuală. Avem câteva proiecte aflate în studiu la diverşi specialişti atât în economie cât şi în sănătate şi justiţie”, a ţinut să precizeze liderul naţional al PP.


Intră acum și în grupul de