La Suceava au crescut vanzarile de carburanti, in prima zi de protest


Intră acum și în grupul de

Şoferii suceveni consideră că este nevoie de mai multă solidaritate pentru ca protestul faţă de scumpirea carburanţilor să aibă efect, în condiţiile în care în prima zi de boicot, în staţiile peco din municipiu vânzările au crescut cu 3 %.

Potrivit administratorului unei staţii de benzină din municipiul Suceava, aparţinând unei importante reţele de distribuţie a carburanţilor, în prima zi de boicot, vânzările de combustibili au fost mai mari.

„Vânzările de combustibili au fost mai mari cu trei la sută în prima zi de boicot faţă de media vânzărilor din zilele de luni”, a spus sursa citată.

El a menţionat că acest volum de vânzări a fost înregistrat în condiţiile în care în staţia de benzină a fost şi un protest de aproximativ 30 de minute al unor taximetrişti care au venit să alimenteze plătind cu mărunţiş şi care aveau afişe cu textul „Ieftiniţi combustibilul!”.

Angajaţii staţiei i-au ajutat pe aceşti şoferi să-şi spele geamurile de la maşini şi să-şi verifice presiunea în pneuri.

Unii şoferi suceveni sugerează ca protestul faţă de scumpirea carburanţilor să fie continuat prin boicotarea unei reţele de distribuţie a combustibililor astfel încât aceasta să fie nevoită să ieftinească produsele, urmând ca apoi celelalte companii să scadă preţurile.


Intră acum și în grupul de