Onofrei ii da cu „buna ziua” lui Ponta peste obraz. Pardau se solidarizeaza cu Flutur (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană Suceava a PDL Suceava, prin liderii săi Orest Onofrei (senator) şi Dumitru Pardău (deputat) au reacţionat destul de dur duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, după ce sâmbătă, la Suceava, a fost prezent liderul naţional al PSD, Victor Ponta. Acesta din urmă l-a acuzat pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur de gestionare defectoasă a fondurilor obţinute de la Guvern precum şi de tratament discreţionar al zonelor judeţului, în funcţie de culoarea politică a primarilror localităţilor.

Secretarul Senatului României, Orest Onofrei l-a comparat pe Victor Ponta cu un „mic Pol-Pot de Gorj” acuzându-l pe acesta că are un discurs de procuror ieşit din mână care în orice stat de drept ar rămâne şomer întrucât aduce acuze fără ca acestea să fie susţinute de probe. Senatorul Orest Onofrei, care este şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a democrat-liberalilor a declarat că preşedintele PSD, Victor Ponta, a făcut la Suceava declaraţii care îl descalifică şi că acesta are un discurs de „procuror ieşit din mână”.

El susţine că liderul PSD ar fi trebuit să observe, atunci când a intrat în judeţul Suceava, că pe un panoul de la poarta judeţului scrie mare „Ţinutul mănăstirilor”, dar că prin declaraţiile făcute acesta a dovedit că nu e prea bisericos.

„În Bucovina, mai întâi dai bună ziua şi apoi înjuri”, a dorit să îi amintească Onofrei care consideră că preşedintele PSD a fost prost sfătuit să-l atace pe preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur care a reuşit în doi ani să facă „mai mult decât administraţia de 18 ani a PSD”.

„Discursul nu e cel al unui om politic. A fost discursul unui procuror ieşit din mână ce în orice stat de drept ar rămâne şomer pentru că acuză fără să aducă probe şi pune pe acuzat să probeze”, a precizat senatorul sucevean. La final el a arătat că Victor Ponta „plimbă” acelaşi discurs din judeţ în judeţ şi că schimbă doar numele liderilor PDL locali pe care îi acuză.

Orest Onofrei a mai spus că din discursul lui Victor Ponta se înţelege că judeţul Suceava a primit prea mulţi bani pentru lucrări de dezvoltare şi că, atunci când PSD va veni la guvernare acest judeţ nu va mai beneficia de fonduri, banii urmând ca banii să ajungă eventual la Mazăre, Nichita sau Oprişan.

La rândul său deputatul Dumitru Pardău, şi el prim-vicepreşedinte al PDL Suceava, a declarat că declaraţiile lui Victor Ponta au fost făcute la nervi după ce acesta a sesizat că opoziţia la Suceava nu are nici o şansă în condiţiile în care administraţia PDL a reuşit să atragă fonduri importante pentru dezvoltarea judeţului.
„Ponta rostogoleşte declaraţiile aşa cum se rostogoleşte cu maşina la raliuri, necontrolat. PSD face declaraţii teribiliste, iar PDL se ocupă de problemele judeţului”, a mai declarat Pardău. Din punctul de vedere al deputatului sucevean „Gheorghe Flutur se face vinovat doar de atragerea de fonduri pentru judeţul Suceava”, motiv pentru care „mă solidarizez cu Flutur la acest capitol, la fel cum cred că o fac majoritatea primarilor din judeţ”.


Intră acum și în grupul de