PSD Suceava reclama ca „plimbatul cu sareta” nu rezolva problemele turismului in judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, fost ministru al Agriculturii şi şef al Departamentului de Agricultură din PDL, nu acordă o atenţie deosebită agriculturii sucevene, producţiei vegetale şi zootehniei, deşi a promis că o va face, a declarat, joi, preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care susţine că „tăranul sucevean, fermierul, nu are şanse să vândă producţia şi să-şi asigure veniturile din agricultură”.

În ceea ce priveşte turismul, liderul PSD Suceava a afirmat că „singura invenţie a lui Gheorghe Flutur în acest domeniu este plimbatul cu şareta al liderilor europeni ai PDL”, făcând referire la vizita, de la sfârşitul săptămânii trecute, în judeţul Suceava, a liderului grupului PPE din PE, Josepf Daul. „Turismul cu şareta nu rezolvă problemele turismului din judeţ”, a spus Nechifor, arătând că obiectivele turistice din judeţul Suceava sunt vizitate de mult timp, această zonă fiind o destinaţie turistică de tradiţie.

Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că exact la ora la care PSD critica faptul că nimeni nu se ocupă de agricultură şi de problemele oamenilor, avea la CJ discuţii cu reprezentanţii producătorilor şi procesatorilor din agricultura suceveană. „Nu este prima dată când PSD este în eroare cu privire la acţiunile conducerii PDL Suceava şi a Consiliului Judeţean Suceava. Înţelegem acum şi de ce primarii PSD din judeţul Suceava sunt nemulţumiţi de conducerea partidului, iar erorile frecvente în care se află, pot fi din prea multă odihnă şi că sunt rupţi de realitate”, a arătat Flutur.

El a amintit că reprezentanţii PSD Suceava uită că multe din formele de sprijin obţinute de agricultura acestui judeţ şi a ţării au rezultat în urma negocierilor pe care le-a purtat în calitatea de ministru al Agriculturii. „Observ şi pe această cale o nervozitate excesivă a celor din PSD, dar trebuie să se ştie că mă voi bate şi mai departe pentru ca judeţul Suceava să obţină cât mai multe fonduri, atât pentru administraţiile locale şi judeţeana cât şi pentru mediul de afaceri, pentru fermieri, producători şi unităţi procesatoare, pentru toţi cetăţenii, indiferent de culoarea politică a acestora”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de