Costel Ignatescu…mana moarta pentru Alexandru Baisanu


Intră acum și în grupul de

Calculele liderului judeţean sucevean al PNL, Alexandru Băişanu, în perspectiva unei ultra-facile alianţe cu PC la nivelul judeţului Suceava, îl aveau în vedere pe fostul preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a PC, dl Costel Ignătescu.

Deşi acesta din urmă a demisionat din partid cu câteva luni înainte de realizarea alianţei dintre PC şi PNL, liderul liberalilor a încercat imediat după anunţarea alianţei să îl repună în drepturi pe liderul PC, anunţând public că … „colaborează” foarte bine cu dl Ignătescu, lăsând să se înţeleagă că acesta din urmă are întregul său suport pentru viitoarea Alianţă la nivel judeţean şi că deja au pus bazele unei discuţii pentru viitor.

Bucuria lui Băişanu a fost însă de scurtă durată mai ales că de la Bucureşti i s-a transmis pe canalele de comunicare ale PNL „să o lase mai moale” cu alianţa cu Ignătescu pentru că acesta nu mai repezintă mare lucru în ochii celor din conducerea PC.

Confirmare erorii pe care a săvârşit-o Alexandru Băişanu a venit vineri, când liderul naţional al PC, dl Daniel Constantin a anunţat că „dl Ignătescu nu intră sub nici o formă în calculele mele ca propunere pentru conducerea interimară a organizaţiei judeţene Suceava”.

Preşedintele PC a mai spus că, în scurt timp, va purcede la desemnarea unei persoane care să preia preşedinţia organizaţiei judeţene, însă a refuzat să ofere vreun indiciu referitor această persoană. „În foarte scurt timp, vom desemna un preşedinte interimar şi apoi Birou Politic Central va valida acestă propunere”, a încheiat Daniel Constantin.

Liderul judeţean al PNL a mai „comis-o” şi în urmă cu o săptămână când, în ziua venirii lui Victor Ponta la Suceava, a stat mai bine de o oră, dimineaţa, la discuţii, cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi lider judeţean al PDL, Gheorghe Flutur, în biroul acestuia de la CJ.


Intră acum și în grupul de