Acasă Politica USL Suceava va fi infiintata in trei saptamani (VIDEO)

USL Suceava va fi infiintata in trei saptamani (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Semnarea protocolului de funcţionare a USL în judeţul Suceava va avea loc în circa trei săptămâni, a anunţat joi, liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, care a subliniat că îşi doreşte ca PSD şi ACD să aibă dialog şi să colaboreze punctual în fiecare localitate din judeţ.

Totodată, preşedintele PSD a mai declarat că în prima şedinţă a Biroului Politic al PSD Suceava se va înfiinţa un comitet de lucru care va stabili acţiunile comune cu ACD.



Nechifor a precizat că în ceea ce priveşte candidaturile comune ale USL la alegerile locale din judeţul Suceava, acestea vor fi stabilite în urma unor sondaje de opinie. „Vom face sondaje de opinie, iar ceea ce îşi doreşte electoratul să fie transpus în practică atât la nivel judeţean cât şi în municipiul reşedinţă de judeţ”, a spus Nechifor.

El a arătat că PSD şi PNL-PC au în judeţul Suceava un potenţial politic important, menţionând că în prezent, în preferinţele alegătorilor suceveni, PDL este depăşit de PSD, iar împreună cu PNL-PC se poate forma o majoritate.

Senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, a declarat la rândul său că prin constituirea USL la Suceava vor fi refăcute majorităţi în mai multe consilii locale din judeţ şi că ar putea fi numiţi noi viceprimari din partea PSD sau PNL, exemplificând cu situaţia din Vatra Dornei, unde PSD şi PNL pot constitui majoritate în CL şi să-l înlocuiască pe viceprimarul PDL, Mircea Rusu. Mîrza a mai spus că prin înfiinţarea USL se dă încredere populaţiei că va scăpa de actuala guvernare portocalie şi că dă fiori PDL.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version