Acasă Politica PSD se solidarizeaza cu pensionarii carora statul le ia din bani (VIDEO)

PSD se solidarizeaza cu pensionarii carora statul le ia din bani (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat că toţi pensionarii care se simt nedreptăţiţi de ultimele decizii ale Guvernului privind impozitarea pensiilor de peste 740 ron se pot adresa la sediile partidului din tot judeţul pentru a fi consiliaţi juridic în vederea acţionării în judecată a statului.

„Până în acest moment, avem înregistraţi deja circa 200 de pensionari nemulţumiţi pentru care începem să facem pregătirile de dare în judecată. Facem şi un studiu dacă vreţi, o analiză comparativă între cupoanele pe care le primeau anul trecut faţă de cupoanele pe care le primesc din luna ianuarie a acestui an”, a explicat liderul PSD Suceava.



Nechifor a mai spus că intenţia este de a se merge pe calea unei acţiuni colective care este mult mai profotabilă. „Îi anunţăm pe toţi pensionarii care se află în această situaţie delicată că îi aşteptăm la partid pentru a face o acţiune de amploare astfel încât dreptul lor de patrimoniu să fie respectat de statul român”, a mai adăugat la final parlamentarul sucevean.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version