Dontu si-a vazut visul cu ochii – e presedintele PSD


Intră acum și în grupul de

Presedintele executiv al organizatiei judeţene Suceava a PSD, consilierul local Ovidiu Donţu este noul presedinte interimar al organizaţiei municipale a partidului, el fiind ales să conducă destinele celei mai importante organizaţii a social-democraţilor suceveni, cel puţin până în luna mai când sunt programate alegeri la partid.

Donţu a fost desemnat lider în urma şedinţei de vineri seara a forurilor de conducere judeţene a PSD, şedinţă la care a participat şi Virginel Iordache.

Surse demne de încredere ne-au spus că Donţu viza funcţia de mai multă vreme însă nu a dorit să dea naştere la prea multe complicaţii în partid. Este posibil însă ca el să dorească să rămână în continuare lider la municipiu şi să candideze pentru acest post la alegerile programate a avea loc în luna mai a acestui an. Reamintim că la alegerile din 2008, pentru Primăria Suceava, Donţul a candidat din partea PSD Suceava la fotoliul de primar, având rezultate notabile.

Virginel Iordache a demisionat pe data de 9 februarie, optând în felul acesta pentru funcţia de director al Colegiului Naţional de Informatică “Spiru Haret” din municipiul reşedinţă de judeţ. Noua lege a educaţiei nu permite persoanelor cu funcţii în cadrul partidelor politice să ocupe în acelaşi timp şi fotoliile de manageri de şcoli.

“Am ales să rămân director şi ca urmare a încrederii acordate de colegii din şcoală atunci când am fost investit cu funcţia de manager general”, a spus în urmă cu câteva zile fostul preşedinte al PSD Suceava. El a condus destinele social-democraţilor suceveni din 2005, succedându-l în funcţie pe Mihai Creţeanu.


Intră acum și în grupul de