Lungu dezminte ca ar intentiona sa paraseasca PDL (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Am intrat în politica mare alături de Gheorghe Flutur şi voi rămâne alături de Flutur cât timp voi mai face politică”, a ţinut să asigure, luni, preşedintele organizaţiei municipale PDL Suceava, primarul Ion Lungu, infirmând astfel zvonurile potrivit cărora ar urma să candideze din partea altui partid, s-ar fi înscris în PNL, ar avea discuţii cu PSD, sau ar fi noul preşedinte al PC Suceava.

Liderul democrat-liberal sucevean a menţionat că va participa sâmbătă la CNC al PDL şi şi-a exprimat încrederea că Gheorghe Flutur va fi ales între primii cinci lideri ai PDL.

Totodată, Ion Lungu, a spus că din păcate se confirmă că şi la Suceava se dovedeşte că USL nu are programe, strategii sau platformă şi că singurul scop este „Jos Flutur, jos Lungu” aşa cum la nivel central scopul este „Jos Băsescu, jos Boc”.

El a arătat că această „uniune socialistă” este un rateu al unei încrucişări între trei trandafiri, o săgeată şi o balanţă. Lungu a amintit că în URSS în perioada lui Stalin exista un academician, Miciurin, care făcea încrucişări între specii şi că acum, cei din „uniunea socialistă” au încercat să încrucişeze un mare dovleac galben cu o vişină roşie, în speranţa că vor rezulta vişine mari cât dovleacul. „Din păcate pentru ei vor ieşi doar dovleci mici cât vişinele”, a spus Lungu.

El a arătat că PSD, PNL şi PC au încrucişat trei trandafiri cu o săgeată şi o balanţă şi au obţinut „o mare varză”.


Intră acum și în grupul de