Nechifor: „Credem ca Emil Boc se indreapta spre sfarsitul carierei politice”


Intră acum și în grupul de

Premierul Emil Boc ar trebui să se limiteze doar la gestionarea problemelor curente, este de părere liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, după ce luni, primul-ministru al României a anunţat că liderii coaliţiei de guvernare propun asumarea răspunderii Guvernului în Parlament pe Codul Muncii, precizând că, în perioada următoare, vor avea loc consultări şi cu grupurile parlamentare.

Potrivit preşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, în actuala situaţie, Guvernul nu îşi poate asuma răspunderea pe Codul Muncii. „În acest moment, premierul Boc a fost practic demis de PDL, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, care a luat act de lipsa de susţinere a premierului. Prin urmare, Guvernul nu ar mai putea să emită ordonanţe de urgenţă, nici să îşi asume răspunderea în faţa Parlamentului, prerogativele fiind limitate la gestionarea problemelor curente”, a spus Nechifor.

El a apreciat totodată că Emil Boc se îndreaptă spre sfârşitul carierei politice. „Credem că Emil Boc, acest veritabil Hopa Mitică al politicii româneşti, se apropie de sfârşitul carierei politice. A scăpat prima oară la emisiunea lui Andrei Gheorghe, a reuşit să obţină un nou mandat după ce Guvernul pe care îl conducea a căzut în urma moţiunii de cenzură din toamna anului 2009, însă acum se pare că nu mai are susţinerea colegilor de partid, după ce susţinerea românilor a fost pierdută de mult timp”, a conchis Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de