Case aflate in constructie vandalizate, in Badeuti


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de 6 case au fost vandalizate, fără a fi sustras nimic din ele, cinci dintre ele având proprietari din Milişăuţi. L. Mihai, din oraşul Milişăuţi a sesizat la poliţie faptul că persoane necunoscute, prin forţarea uşii de acces au intrat în casa nelocuită, din localitatea Bădeuţi ce aparţine fiului său, plecat în străinătate şi este posibil să fie sustrase bunuri din interior. La faţa locului, s-a constatat că, în aceeaşi perioadă de timp, persoane necunoscute au intrat prin efracţie şi în alte imobile învecinate.

Astfel, în imobilul lui L. Mihai, de 34 ani, din oraşul Milişăuţi a fost forţată fereastra din tâmplărie pvc – tip termopan, spart un geam de la uşa de acces şi distrus sistemul de alarmare la efracţie care nu era conectat la un dispecerat.

În casa Mariei C., de 27 ani, din oraşul Milişăuţi, plecată în străinătate, persoane necunoscute au pătruns prin forţarea-împingerea uşii de acces în locuinţă confecţionată din tâmplărie pvc – termopan şi forţarea cu un obiect dur a uşii din lemn din spatele unei anexe (şură) şi au distrus becul pentru iluminat exterior pe bază de senzor.

Şi casa lui C. Constantin, de 54 ani, din oraşul Milişăuţi a fost devastată de indivizi necunoscuţi ce au intrat prin forţarea-împingerea uşii de la un balcon situat la mansarda casei, confecţionată din tâmplărie pvc- termopan şi au spart o fereastră de la mansardă.

De asemenea a fost forţată cu un obiect dur şi uşa din tâmplărie pvc – termopan a casei lui Ţ. Constantin, de 32 ani, din oraşul Solca, dar şi a lui P. Vichentie, de 55 ani, din oraşul Milişăuţi.

IPJ Suceava precizează că, în toate imobilele sunt urme de răvăşire, dar nu a fost sustras nici un bun.


Intră acum și în grupul de