Femeile liberale se intorc la scoala (VIDEO)

Reprezentantele sexului frumos din cadrul organizaţiei judeţene a liberalilor suceveni vor merge, la finele săptămânii, din nou la şcoală.

De această dată, este vorba de o “şcoală politică” aşa cum a fost denumită de preşedintele PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu, pe parcursul zilei de joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Prima ediţie a acesteia va avea loc, duminică după-amiază, cu începere de la ora 16:00, iar ca locaţie a fost aleasă o importantă unitate hotelieră din Gura Humorului.

“La inaugurarea primei şcoli politice liberale sunt invitate să participe toate persoanele de sex feminin din judeţul Suceava care au o imagine de ansamblu asupra ideologiilor liberale şi doresc să înţeleagă mai bine procesul politic prin care PNL trece la ora actuală”, a declarat Alexandru Băişanu.

Tot în cadrul lucrărilor, va avea loc şi lansarea oficială a candidaturii fostului secretar de stat din Ministerul Educației, Zvetlana Preoteasa, în lupta pentru ocuparea fotoliului de lider naţional al organizaţiei de femei a PNL.

Pe lângă aceasta, la “şcoală” este aşteptată şi prezenţa altor nume grele din rândul liberalilor, fără însă a fi făcute nominalizări concrete până când nu vor fi primite şi confirmările clare din partea acestora.

În judeţul Suceava, Organizaţia Femeilor Liberale numără, la ora actuală, aproximativ 800 de persoane.