Femeile liberale se intorc la scoala (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Reprezentantele sexului frumos din cadrul organizaţiei judeţene a liberalilor suceveni vor merge, la finele săptămânii, din nou la şcoală.

De această dată, este vorba de o “şcoală politică” aşa cum a fost denumită de preşedintele PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu, pe parcursul zilei de joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Prima ediţie a acesteia va avea loc, duminică după-amiază, cu începere de la ora 16:00, iar ca locaţie a fost aleasă o importantă unitate hotelieră din Gura Humorului.

“La inaugurarea primei şcoli politice liberale sunt invitate să participe toate persoanele de sex feminin din judeţul Suceava care au o imagine de ansamblu asupra ideologiilor liberale şi doresc să înţeleagă mai bine procesul politic prin care PNL trece la ora actuală”, a declarat Alexandru Băişanu.

Tot în cadrul lucrărilor, va avea loc şi lansarea oficială a candidaturii fostului secretar de stat din Ministerul Educației, Zvetlana Preoteasa, în lupta pentru ocuparea fotoliului de lider naţional al organizaţiei de femei a PNL.

Pe lângă aceasta, la “şcoală” este aşteptată şi prezenţa altor nume grele din rândul liberalilor, fără însă a fi făcute nominalizări concrete până când nu vor fi primite şi confirmările clare din partea acestora.

În judeţul Suceava, Organizaţia Femeilor Liberale numără, la ora actuală, aproximativ 800 de persoane.


Intră acum și în grupul de