Participarea Bucovinei la Targul de Turism de la Berlin costa CJ Suceava peste 20.000 de euro (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

‘În vederea participării Bucovinei, cu stand propriu, la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin, Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, joi, alocarea sumei de 20.350 de euro.

Preşedintele CJ Suceava a declarat, joi, că Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului a adresat Consiliului Judeţean Suceava invitaţia de a participa în perioada 9-13 martie 2011 la cea de-a 48-a ediţie a ”Internationale Tourismus Börse”, Berlin, care este una din cele mai importante pe piaţa de profil din Europa, fiind prima ca mărime şi importanţă în Germania, înregistrând la ediţia 2010 un număr de 178.971 vizitatori şi un număr de 11.098 expozanţi din 187 ţări.

„Având în vedere faptul că din numărul total de turişti străini care vizitează Bucovina pe primul loc se situează turiştii vorbitori de limbă germană, participarea la acest eveniment poate fi un capitol important în calendarul anual al manifestărilor destinate promovării Bucovinei, cu atât mai mult cu cât ITB Berlin are loc într-o perioada propice lansării noilor oferte pentru pachetele turistice ale anului 2011”, a spus Flutur.

El a spus că participarea la acest târg permite o prezenţă mult mai activă şi asigură o vizibilitate mult mai bună Bucovinei pe o piaţă turistică importantă la nivel european.

Flutur a arătat că participarea Bucovinei cu standul propriu în cadrul standului României, va putea fi axată pe promovarea turismului cultural în special al traseelor de pelerinaj la mănăstirile Bucovinei şi punerea în valoare a autenticităţii zonei.


Intră acum și în grupul de