Incercarea PSD Suceava de a-i cumpara un costum nou lui Traian Basescu prin colecta publica a esuat


Intră acum și în grupul de

Colecta iniţiată de PSD Suceava pentru un costum nou ce urma să fie donat preşedintelui Traian Băsescu înaintea Congresului UDMR a eşuat, sucevenii donând doar 22 de lei şi 20 de bani.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat, vineri, că sucevenii nu au fost prea darnici cu preşedintele Traian Băsescu.

El a spus că după ce o comisie a desigilat urna şi a numărat banii colectaţi a constatat că s-au strâns doar 22 de lei şi 20 de bani şi că suma este mult prea mică pentru cumpărarea unui costum motiv pentru care s-a decis ca banii să fie folosiţi pentru achiziţionarea de alimente de bază ce vor fi donate unei familii sărace de pensionari.

Milici anunţase în urmă cu o săptămână că ţinând cont că preşedintele Traian Băsescu s-a plâns că are salariu mic şi că trebuie să-şi cumpere costume, organizaţia suceveană PSD a iniţiat o colectă pentru achiziţionarea unui costum preşedintelui care urmează să fie livrat acestuia înaintea Congresului UDMR, considerând că acesta va rupe în coate şi genunchi cel puţin trei costume.

El a spus că acţiunea intitulată „Nu haina îl face pe om” îşi propune să colecteze, câte maxim doi lei, de la medicii şi profesorii cărora li s-au tăiat salariile, de la pensionarii cărora li se reţine 5,5 la sută din pensie, de la mamele cu indemnizaţiile reduse, urmând ca din banii strânşi să fie achiziţionat un costum preşedintelui Traian Băsescu.


Intră acum și în grupul de