PC Suceava nu are inca un presedinte


Intră acum și în grupul de

Conducerea centrală a Partidului Conservator (PC) nu a decis încă asupra unui nume care să asigure interimatul la şefia organizaţiei judeţene Suceava a partidului. Deşi liderul naţional al PC, Daniel Constantin anunţase că va fi prezent duminică, la Botoşani, la alegerile pentru filiala judeţeană, el nu a mai onorat invitaţia şi în consecinţă nu a putut avea loc o şedinţă a Biroului Politic Central (BPC) al PC, forul care poate numi interimatul la PC Suceava.

Surse din BPC ne-au declarat că următoarea şedinţă a Biroului a fost stabilită pentru miercuri, când situaţia de la Suceava va fi pusă în discuţie.

Faptul că PC nu reuşeşte de atâta vreme să nominalizeze un preşedinte interimar lasă serioase semne de întrebare asupra modului în care înţelege conducerea centrală a conservatorilor să gestioneze situaţia de la Suceava, care este în suspensie încă din vara anului trecut când fostul preşedinte Costel Ignătescu şi-a dat demisia.

Aceleaşi surse din BPC ne-au spus că situaţia de la Suceava este „oarecum hilară” în condiţiile în care în momentul de faţă cei de la Bucureşti se confruntă cu o avalanţă de doritori în preluarea preşedinţiei şi că se abţin să facă o numire pentru a nu se pripi.


Intră acum și în grupul de