Deputatul Șoldan, alături de primarul din Vulturești la semnarea contractului pentru finanțarea construcției unui pod la Valea Glodului și reabilitarea unui pod la Giurgești


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, anunță că primarul comunei Vulturești, Cornel Salamaha, a reușit să obțină o nouă finanțare pentru dezvoltarea infrastructurii locale. La doar două săptămâni de la semnarea contractului pentru modernizarea a aproximativ 5 kilometri de drum comunal (DC4), acesta s-a întors la București pentru a semna un nou acord de finanțare.

Însoțit de deputatul Șoldan, primarul Salamaha s-a prezentat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, unde a semnat un contract prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și a obținut suma de 3.415.425 de lei.

Obiectul acestui nou contract vizează construcția unui pod peste Valea Glodului și reabilitarea podului de la Giurgești, de pe Șomuzul Mic, ambele fiind lucrări de importanță majoră pentru comuna Vulturești.

După semnarea contractului, primarul Salamaha s-a întors cu entuziasm la Vulturești, gândindu-se deja la demararea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil. Eforturile sale pentru dezvoltarea comunei sunt deja apreciate, mai ales că bugetul local este restrâns, însă acest lucru nu l-a descurajat să continue să aducă îmbunătățiri semnificative comunității sale.

Deputatul Gheorghe Șoldan a subliniat că primarul Salamaha are și alte proiecte pentru dezvoltarea comunei, iar implicarea sa activă în acest sens aduce rezultate vizibile pentru locuitorii din Vulturești.

Cu această nouă finanțare, comuna Vulturești se află pe drumul spre modernizare și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor săi, iar realizarea podurilor de la Valea Glodului și Giurgești va aduce beneficii semnificative pentru mobilitatea și conectivitatea localității.


Intră acum și în grupul de