Răspuns din PNL pentru Cușnir care a acuzat administrația liberală că a dus sucevenii spre cele mai mici salarii din țară: Problemele sucevenilor au rădăcinile în guvernările PSD


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL al Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a răspuns joi remarcilor făcute de președintele executiv al organizației municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cușnir, care a acuzat administrația locală și județeană liberală că se ocupă de festivaluri și hore în loc să fie preocupată de bunăstarea sucevenilor care se numără printre cei cu veniturile salariale cele mai mici din țară.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Niculai Barbă:

„Penibilitatea deplină are marca PSD Suceava. Grafic pentru atacuri la Gheorghe Flutur, din partea partenerilor de Coaliție

După comunicatul semnat azi de domnul Cușnir, (așa i-a venit rândul) o să pun degetul pe rană, o rană deschisă de voi, colegii dumnealui de partid, o rană care încă doare.

Dacă vă pasionează și datele statistice, atunci să știți că nu este îndreptățit atacul la actuala administrație pentru a vă plânge de problemele sucevenilor. Problemele care mai sunt își au rădăcinile în deciziile luate de actuala și fosta generație pesedistă, aflate la guvernarea țării și a județului mulți ani în multe perioade după Revoluție.

Ați fost în diferite posturi în care ați fi putut face ceva, să mai îndulciți statisticile, dar…

De ce nu ați oprit dezastruosul Program Utilități și Mediu, prin care ați îndatorat județul Suceava cu zeci de milioane de euro?

Acum doar vă mai reamintim că nu noi am întârziat cu 7 ani de zile realizarea Centurii Sucevei, nu noi am blocat construirea Spitalului de copii la Suceava. Ați fi putut întreba colegii dumneavoastră de ce?

Apoi, poate doriți să folosiți date statistice pentru a ne răspunde ce ați făcut voi, în comparație cu administrația de astăzi a județului condusă de Gheorghe Flutur. Se știe, nimic! Dar e mai simplu să atacați, zi de zi,

Dacă ați putea să ne spuneți, cum ar fi arătat Aeroportul, Cetatea de Scaun, Muzeul de Istorie, Spitalul Județean Suceava, dacă ar fi rămas pe mâna voastră? De ce nu ați făcut nimic până la venirea lui Gheorghe Flutur? Pe Aeroport ar fi zburat mai departe mai multe ciori decât avioane, Spitalul ar fi arătat ca în Evul Mediu, nu am fi auzit mare lucru despre Bucovina, căci doar n-or fi putut face mare promovare cu evenimente gen „Hai la whisky cu borcanul”, și așa mai departe.

Și nu am auzit să întrebați sau să spuneți nimic despre împărțirea terenurilor de la Stațiunea de Cercetați Agricole. Este din perioada guvernării partidului din care faceți parte. Unii s-au și îmbogățit. Populația ar vrea să știe.

Pentru că nu veniți niciunul acum de pe altă planetă, corect este să vă asumați relele făcute acestui județ prin decizii ale guvernării PSD și să veniți la construcție alături de noi, ca parteneri de Coaliție de guvernare. La această dată, în județul Suceava sunt proiecte de peste 2 miliarde de euro și normal ar fi să veniți la construcție pentru binele acestui județ, nu să vă limitați doar la binele și confortul vostru, bifând încă un atac la adresa lui Gheorghe Flutur.

Ca penibilul în care intrați să fie deplin, ați făcut comandament și un grafic pentru atac la Gheorghe Flutur!? Halal!

Cine urmează (a fi următorul penibil)?”


Intră acum și în grupul de