Liderul PSD Rădăuți, Traian Andronachi: În campaniile prin care vom trece împreună, experiența seniorilor și energia tinerilor ne vor conduce, aici, la Rădăuți, către cele mai bune rezultate din ultimii 30 de ani


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Rădăuți, Traian Andronachi, a transmis, la ședința de alegeri a organizației de seniori a PSD Rădăuți că împreună, tineri și seniori, vor avea o campanie electorală de succes și vor obține cele mai bune rezultate.

Andronachi le-a spus membrilor organizației PSD Rădăuți că mesajul transmis cu prilejul acestor alegeri nu este doar de unitate sau mobilizare exemplară a organizației noastre de seniori, ci mai ales de forța pe care o transmite organizația.

El a subliniat că PSD Rădăuți se bazează pe toate generațiile și a mulțumit și tinerilor prezenți care au venit să-și arate astfel respectul și aprecierea pentru cei care au construit acest oraș.

„Știu astfel că în campaniile prin care vom trece împreună, experiența seniorilor și energia tinerilor ne vor conduce, aici, la Rădăuți, către cele mai bune rezultate din ultimii 30 de ani. Vă mulțumesc și sunt convins că împreună vom reuși sa readucem în sufletul tuturor mândria de a spune cu tărie: Sunt rădăuțean!”, a transmis Traian Andronachi.

În urma alegerilor organizate în prezența președintelui organizației județene de seniori a PSD Suceava,  colonel (r) Mișu Gafencu și a biroului organizației locale a PSD Rădăuți,  ec. Gheorghe Simota a fost ales în funcția de președinte al organizației de seniori cu unanimitate de voturi.


Intră acum și în grupul de