De 8 Martie, PDL-istii si PSD-istii suceveni au daruit flori doamnelor din municipiu


Intră acum și în grupul de

Organizația Judeţeană de Tineret a Partidului Democrat Liberal Suceava, în frunte cu viceprimarul Lucian Harșovschi, a sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii într-un mod consacrat în ultimii patru ani. Alături de o echipă de peste 20 de tineri democrat liberali, vicepreşedintele OT PDL Suceava, Lucian Harșovschi, s-a deplasat în cartierul Burdujeni, zona centrală a municipiului, cât și în campusul sucevean, unde au împărţit peste 300 de zambile și 150 garoafe doamnelor şi domnişoarelo, cărora le-au urat să aibă parte de o primăvară frumoasă cu clipe minunate alături de persoanele dragi.

Viceprimarul sucevean a fost totodată nevoit să răspundă la câteva întrebări legate de lucrările de modernizare zonei centrale a municipiului și implicit a finalizării acestora, distribuirea parcelelor de teren pentru tineri, problema abonamentelor pentru elevi și studenți și nu în ultimul rând i-a fost adresată rugămintea de a acorda o mai mare atenție curățeniei oraşului Suceava.

Şi Organizația Municipală de Tineret condusă de Salup Alexandru a întâmpinat doamnele și domnişoarele din cartierul Burdujeni cu flori din partea deputatului Ioan Bălan, care în fiecare an este alături de locuitorii Colegiului 2 nu numai în zilele festive, ci și atunci când aceștia au diferite probleme care le transmit fie la audiențe fie personal.

Nici PSD-iştii suceveni nu s-au lăsat mai prejos de 8 Martie, când tinerii din organizaţia suceveană, însoţiţi de preşedintele Cătălin Nechifor, de preşedintele executiv Ovidiu Donţu şi de alţi lideri ai Organizaţiei Judeţene s-au aflat alături de doamnele şi domnişoarele din Suceava.

“Prin această acţiune am dorit să marcăm aşa cum se cuvine ziua de 8 martie dăruind o floare şi felicitând doamnele de ziua lor şi primind în schimb ceea ce ne oferă ele zi de zi: zâmbete senine, căldură sufletească şi încredere. Tuturor doamnelor şi domnişoarelor le dorim o primăvară frumoasă şi un sincer „La Mulţi Ani”!”, a declarat liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de