Confuzie totala privind semnarea protocolului USL la Suceava (UPDATE)


Intră acum și în grupul de

UPDATE (miercuri, ora 16:42) PNL Suceava a confirmat informatiile oferite de portalul NewsBucovina.ro.

La aproximativ o oră după ce NewsBucovina a informat că exista o confuzie privind semnarea protocolului USL Suceava determinata de organizaţia PNL Suceava, un nou SMS transmis presei de la organizaţia liberală arată că protocolul USL Suceava va fi semnat la ora şi în locul pe care îl anunţase PSD şi nu cum anunţase iniţial PNL.
……………………………………………………………………………………………………….

(miercuri, ora 15:30) Deşi PNL nu a reuşit la Suceava să încheie încă protocolul de înfiinţare şi funcţionare al Alianţei de Centru-Dreapta (ACD) pana şi protocolul pentru înfiinţarea Uniunii Social Democrate (USL), între ACD şi PSD Suceava este dinamitat de liderul judeţean sucevean al PNL, Alexandru Ştefan Băişanu.

Astfel, PNL Suceava a aunţat deja redacţiile, prin intermediul unui SMS de pe telefonul de la care de obicei se fac informările oficiale ale organizaţiei, că joi, 10 martie, la ora 13 va avea loc semnarea „protocolului USL, la sediul PNL”.

Pe de altă parte purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici invita ziariştii la semnarea protocolului, la ora 14.30, joi, la sala Balada de la hotelul Continental-Arcaşu, din municipiul Suceava. Milici a explicat că invitaţia a fost făcută în condiţiile în care s-a convenit cu PNL asupra orei şi a locaţiei.

El a menţionat ca protocolul va fi semnat din partea PSD de deputatul Cătalin Nechifor, preşedinte al organizaţiei judeţene, iar din partea ACD de liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu.

Interesant este şi faptul că ACD nu este încă înfiinţată la Suceava întrucat PNL nu are cu cine se alia, in condiţiile în care organizaţia PC nu există. PC Suceava nu are conducere din luna august a anului 2010 şi este de aşteptat ca în următoarele zile va fi numită o conducere interimară care să reconstruiască filiala.


Intră acum și în grupul de