Harsovschi: „Tinerii din PNL trebuie sa iasa din beciurile securitatii unde i-a atras Dan Voiculescu”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT PDL) Suceava, Lucian Harşovschi, cere tinerilor liberali, care mai cred în modernizarea României, să se rupă de trecutul comunisto-securist, unde au fost atraşi, de politica unor personaje precum Dan Voiculescu, făcută în interesul personal. Tinerii democrat-liberali recomandă tinerilor liberali „să aleagă între curajul de a se disocia de Dan Voiculescu, declarat informator al securităţii, şi a rămâne alături de un simbol al răului epocii comuniste”.

„Numai scăpând de faptele mizerabile ale trecutului, ce au alterat fiinţa poporului român înainte de decembrie 1989, generaţia noastră poate moderniza cu adevărat România. Efortul generaţiei tinere de a construi ceva pentru viitor nu poate fi posibil atâta timp cât reprezentanţi ai trecutului comunist şi securist ne ghidează încă în politică. Asocierea tinerilor din PNL cu ideologul comunist Ion Iliescu şi informatorul securităţii ,,Felix” Voiculescu nu face cinste unor tineri care se presupune că gândesc altfel. Politica bunului simţ care se vrea a fi promovată de PNL nu poate include inconsecvenţa şi ipocrizia, şi reamintim cazul Mona Muscă, apărut în PNL, exclusă fără a avea un verdict final.

Considerăm că utilizarea ,,balanţei” conservatoare cu două măsuri nu aduce nimic moral în cazul de faţă”, a declarat, într-un comunicat de presă, liderul OT PDL Suceava, Lucian Harşovschi, care consideră că „tinerii din România nu trebuie să se asocieze cu securiştii aşa cum Crin Antonescu i-a asociat pe cei ce fac parte din PNL”.


Intră acum și în grupul de