Flutur isi anunta sustinerea pentru Boc la sefia PDL


Intră acum și în grupul de

„PDL are nevoie de consecvenţă, de solidaritate, de echipă puternică, de înnoire, de dinamism şi iniţiativă”, a declarat miercuri preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care este şi vicepreşedinte la nivel naţional al formaţiunii democrat-liberale, anunţându-şi susţinerea pentru candidatura lui Emil Boc la funcţia de preşedinte al PDL la Convenţia Naţională ce se va desfăşura în luna mai.

Flutur a spus că a semnat moţiunea de susţinere a lui Emil Boc şi consideră că PDL trebuie să aibă încredere în propria capacitate de redresare. „Căruţa nu se lasă în mijlocul drumului chiar dacă drumul e greu”, a spus liderul democrat-liberal.

El a subliniat că PDL se află într-o campanie pentru recâştigarea electoratului şi că nu va putea avea succes dacă se disociază de măsurile luate în ultimul an de guvernul de centru dreapta condus de Emil Boc. „Cred că la Convenţia Naţională avem nevoie de o moţiune puternică, cu caracter limpede de dreapta, susţinută de oameni cu experienţă şi voturi în spate, dar şi cu oameni noi cu potenţial viitor”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că va milita pentru o echipă unită a PDL aşa cum a fost şi până acum, echipă care a câştigat toate alegerile din 2008 şi până în prezent şi care le va câştiga şi în 2012.


Intră acum și în grupul de