Viceprimarul Lucian Harșovschi vine cu imagini din 2021 și spune s-a implicat constant în problemele Sucevei și nu doar în apropierea campaniei electorale


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi dorește să dovedească sucevenilor că a acționat constant în ultimii ani și că nu a avut în vedere campania electorală, prezentând în acest sens investiții pe care le-a demarat și urmărit în cursul anului 2021, după ce, în urmă cu o lună, a prezentat o retrospectivă a anului 2020.

https://www.facebook.com/HarsovschiLucian/videos/1337505050466521

El se întreabă cum poate interpreta unele aprecieri din spațiul public pentru că a constatat că sunt critici atunci când nu se intervine, iar când se face câte ceva sunt aduse acuze că se acționează electoral.

„Când nu se face nu e bine, când se face de ce se face sau că urmează o campanie electorală”, a spus Lucian Harșovschi.

El menționează că a acționat constant de când a depus jurământul după alegerile locale din 2020 și argumentează cu retrospectiva anului 2021 întreabând retoric pe suceveni dacă și atunci se apropiau alegerile.

„Alegerile vin, dar sunt peste un an de zile. Până atunci nu ne oprim aici! Continuăm”, a menționat viceprimarul.

Campanie electorală, da sau nu? 🤔Cert este că suntem alături de comunitate din ziua în care am depus jurământul.Priviți doar câteva imagini din retrospectiva anului 2021. Implicarea este constantă și de la început!!Nu ne oprim aici, continuăm!#Suceava #Implicare #LH

Publicată de Lucian Harșovschi pe Duminică, 29 octombrie 2023

Intră acum și în grupul de