Ronaldo își pregătește juniorul pentru a fi campion


Intră acum și în grupul de

Toți împătimiții de fotbal sunt la current cu faptul că portughezul Cristiano Ronaldo joacă acum pentru Al Nassr. Ceea ce e mai puțin mediatizat este pregătirea pe care acesta o stabilește juniorului său încă de când băiatul era mic. Cristiano Ronaldo Jr. crește primind o educație de fier din partea celebrului său tată, cu dietă și antrenament serios.

https://www.wallpaperuse.com/vide/TJoxwx/

Cris Jr. este deja un fenomen în rândurile echipei de tineret din Arabia Saudită. A petrecut deja doi ani la Juventus, apoi s-a aflat în rândurile celor de la Real Madrid și Manchester United la nivel de juniori. Iar posibilitatea ca mica copie a portughezului să joace alături de tatăl său este din ce în ce mai mare, ceea ce i-ar putea interesa pe utilizatorii codului promo Betano să exploreze mai multe opțiuni pentru un viitor succes tată și fiu pe terenul de fotbal. Dar condiția sa superbă pe teren are în spate o muncă asiduă, urmărită îndeaproape de „El Bicho”. Ronaldo și-a educat copilul să fie atacant, la fel ca el, deși dorința inițială a copiei în miniatură a fotbalistului consacrat era de a fi portar. La cei 13 ani ai săi, restricția de la băuturile carbogazoase atât de populare tinerilor îi este interzisă complet, ca și faptul de a se îmbăta cu apă rece după fiecare mic succes. Și acest lucru vine din dorința tatălui său de a-l depăși în talent:

„Să fiu sincer, are potențial. E un băiat mare. E rapid, driblează bine. Dar asta nu înseamnă nimic, iar eu îi repet acest lucru tot timpul. E nevoie de multă dăruire, de multă muncă.”

De mic, Cris Jr. trebuie să urmeze dieta impusă de tatăl său și să se antreneze cot la cot cu el:

„Uneori sunt dur cu el. Pentru că uneori bea Coca Cola sau Fanta.”

„El Bicho” nu lasă nimic la voia întâmplării, deoarece vrea ca fiul său să fie numărul 1 pe teren. Totuși a declarat că își va lăsa băiatul să facă propriile alegeri în viață:

„Nu am de gând să-l presez să devină jucător de fotbal pentru că acest lucru vine odată cu dezvoltarea sa, natural. Trebuie să fie alegerea lui, totul depinde de el. Dar el va fi ceea ce își dorește să fie, nu-l voi forța să facă ceva ce nu vrea. Dar, desigur, îmi doresc ca el să fie jucător de fotbal. Singurul lucru pe care vreau să îl gândească este că trebuie să fie cel mai bun.”

Iar Cris Jr. îi calcă pe urme tot mai mult, antrenamentul extrem fiind o rutină pentru el.

Deja există planuri mari pentru cei doi: Ronaldo deja a semnat cu Al Nassr o extensie în munca sa de atacant până în 2027, iar Campionatul Mondial de Fotbal din 2030 va fi găzduit de Portugalia, ceea ce îi va înlesni atacantului oportunitatea de a deveni antrenorul naționalei sale precum și al fiului său. Deja fiul său este o figură de referință în echipa de tineret a Al Nassr, pregătirea sa este cu mult superioară colegilor săi pe teren. Mulți fani visează să-i vadă pe amândoi pe teren. Oricum ar fi, viitorul juniorului sună bine.


Intră acum și în grupul de