Ioan Corjuc, pus pe liber de PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Consilierului judetean PSD, Ioan Corjuc a fost exclus din PSD, vineri seara, în urma şedinţei Biroului Permanent Judeţean al partidului, el fiind singurul consilieri al opoziţiei care a fost prezent pe data de 6 aprilie, la şedinţa Cosiliului Judeţean Suceava şi a votat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea a 7 drumuri prin PNDI, cotrar deciziei PSD si PNL.

Potrivit unui comunicat semnat de vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD Suceava, Ovidiu Milici, Biroul Permanent a decis excluderea din partid a consilierului judeţean Ioan Corjuc care a participat la şedinţa CJ Suceava contrar deciziei conducerii USL.

Milici a explicat că grupurile de consilieri judeţeni ale PSD şi PNL au decis să nu se prezinte, întrucât indicatorii tehnico economici pentru drumurile judeţene sunt mult supraevaluaţi.

În cadrul aceleiaşi şedinţe BPJ al PSD Suceava a decis retragerea sprijinului politic al primarului comunei Putna, Vasile Hotnogu, pentru că a acţionat contrar intereselor PSD.

Reamintim că cei din Consiliul Judeţean Suceava au fost convocaţi, miercuri, în şedinţă extraordinară pentru a relua votul asupra unui proiect de hotărâre respins în şedinţa de marţi, privind transferul a şapte drumuri judeţene din administrarea CJ Suceava în cea a MDRT, pe perioada modernizării acestora prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), suma totală prevăzută pentru lucrări fiind de aproximativ 247 milioane de lei (60 de milioane de euro).

La şedinţă nu a participat nici un consilier PSD sau PNL, cu excepţia lui Ioan Corjuc. În sală au mai fost prezenţi şi o serie de primari şi consilieri locali din localităţile prin care treceau cele 7 drumuri propuse spre modernizare.


Intră acum și în grupul de