Nechifor: „Romanii au inteles ca pedelistii sunt deja resemnati cu privire la viitorul lor politic”


Intră acum și în grupul de

Faptul că unul dintre puţinii intelectuali, Sever Voinescu, nu a găsit nimic interesant în moţiunile lui Boc şi Blaga, hotărându-se să îl însoţească pe Theodor Paleologu la intrarea în sediul PDL înainte de prezentarea moţiunii „Privind spre viitor”, spune totul despre situaţia în care a ajuns PDL, nu doar în sondaje, ci şi în propria lui ogradă, a ţinut să remarce luni liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor. „În acest moment, îmi dau seama cât de mult am pierdut din cauza închistării PDL şi mă aştept, în pofida Sărbătorilor Pascale, la o campanie dură, în care se va folosi tot armamentul din dotare, de la găleţi şi până la intimidare personală”, a arătat preşedintele PSD Suceava, într-un comunicat de presă.

Nechifor susţine în documentul citat că PDL a avut până acum succes în competiţiile electorale pentru că niciodată nu a avut alegeri democratice pentru funcţia de preşedinte.

Liderul PSD Suceava a remarcat că cetele mai mari sau mai mici de susţinători ale candidaţilor Boc, Blaga şi Paleologu, erau „figuri triste” care nu credeau nicio iotă din ceea ce susţineau public iniţiatorii moţiunilor. „Românii care au văzut feţele lui Boc, Flutur, Blaga, Frunzăverde sau Paleologu, au înţeles că pedeliştii sunt deja resemnaţi cu privire la viitorul lor politic, pentru că lipsa competiţiei electorale anterioare la vârful partidului şi-a spus cuvântul, iar acest colos, PDL, partid stat, îşi trăieşte propria decădere”, consideră deputatul social-democrat.

El se aşteaptă şi la trădări şi schimbări de macaz, mai ales când intuieşte că extrădatul Mihai Neculaiciuc nu se va regăsi pe lista de susţinători ai lui Vasile Blaga, secondat de fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu. „Pentru noi, restul care nu suntem membri PDL, nu ne rămâne altceva de făcut decât să urmărim circarii portocalii şi să sperăm că Blaga are dreptate când spune că PDL are nevoie de o rupere de ritm, poate chiar una consistentă”, a conchis Cătălin Nechifor.

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al PDL, Vasile Blaga şi deputatul PDL Theodor Paleologu şi-au depus, luni, candidaturile pentru funcţia de preşedinte al partidului la alegerile ce se vor desfăşura în cadrul Convenţiei Naţionale din 14 mai.


Intră acum și în grupul de