Acasă Politica Flutur sustine ca planul secret al lui Blaga pentru Conventie era cunoscut

Flutur sustine ca planul secret al lui Blaga pentru Conventie era cunoscut


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur a anunţat miercuri că o decizie asupra propunerii de majorare a numărului de delegaţi de la Convenţia Naţională a partidului, de la 1.400 la 4.600, va putea fi luată la şedinţa din 18 aprilie a Biroului Permanent Naţional al partidului.

Flutur, care este vicepreedinte la nivel naţional al PDL susţine că un asemenea proiect a mai fost discutat şi la ultima şedinţă a BPN, când au fost de faţă cei trei candidaţi la şefia organizaţiei, Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu.



Gheorghe Flutur, membru al Comisiei de organizare a alegerilor din PDL a declarat că luni, la şedinţa BPN a partidului a avut loc o întâlnire a celor trei candidaţi la preşedinţia formaţiunii, înainte de depunerea moţiunilor, în prezenţa Comisiei de organizare a alegerilor şi s-a discutat posibilitatea majorării numărului de delegaţi la Convenţia Naţională din 14 mai.

Vicepreşedintele PDL a arătat că propunerea presupune majorarea de la 1.400 la aproximativ 4600 a numărului de delegaţi la Convenţia Naţională. „Propunerea a venit de la cei trei candidaţi şi urmează să fie discutată şi validată lunea viitoare, în şedinţa BPN”, a explicat liderul judeţean sucevean al democrat-liberalilor.

Flutur a mai subliniat că se pronunţă pentru o reprezentare largă la luarea unor decizii importante în partid. „Personal, şi din câte ştiu şi preşedintele partidului Emil Boc, sunt pentru o mai largă reprezentare la Convenţia Naţională şi în general la luarea unor decizii foarte importante în partid, lucru prevăzut clar în moţiunea noastră”, a mai spus la final vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur.

Ziarul www.gandul.info scria miercuri că cererea de mărire a numărului de delegaţi aparţine lui Vasile Blaga şi că secretarul PDL face acest lucru pentru că vrea „să existe garanţia că votanţii vor avea cu adevărat libertatea de a alege, fără a fi influenţaţi de şefii organizaţiilor judeţene”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version