Maria Cojocaru, PSD-ista in acte, PDL-ista in manifestari


Intră acum și în grupul de

Primarul oraşului Dolhasca, dna Maria Cojocaru, a confirmat, sămbătă, „statutul de tradător din PSD”, afişându-se fără nici o jenă la şedinţa Delegaţiei Permanente a PDL Suceava de la Gura Humorului, unde premierul Emil Boc şi-a prezentat moţiunea cu care va candida pe 14 mai la un nou mandat de preşedinte al PDL.

Dna Cojocaru, despre care cei din PSD bănuiau de mai multă vreme că joacă în tabăra PDL, deşi ea susţinea sus-şi-tare că este social-democrată, a venit zâmbitoare la Humor, cu aproximativ un sfert de oră înainte de începerea şedinţei, şi s-a întreţinut cordial cu o serie de primari PDL de comune, dar şi cu secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Irimie.

Chestionată asupra prezenţei sale la şedinţa PDL, dna Cojocaru a refuzat un răspuns cinstit şi a explicat doar că ea „a venit la nişte oameni nu la un partid anume”.

E posibil ca la şedinţa PDL de la Humor să mai fi fost în sală şi alţi aleşi ai PSD, însă accesul presei a fost interzis, acesta fiind şi el probabil unul dintre motivele pentru care reprezentanţii mass-media nu au avut voie în sală.


Intră acum și în grupul de