Flutur: „E firesc sa avem inlocuitor din PDL pentru domnul Botis” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Aşa cum a hotărât cred că este corect”, a apreciat, miercuri, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur referitor la decizia ministrului Muncii, Nelu Ioan Botiş, de a-şi asuma răspunderea şi a demisiona din funcţie.

Liderul democrat-liberal a menţionat că nu ştie care va fi succesorul lui Botiş la Ministerul Muncii, arătând însă că portofoliul aparţine PDL, potrivit protocolului coaliţiei aflate la guvernare.

Flutur a spus că urmează să fie consultaţi şi membrii din coaliţie, dar că PDL trebuie să facă nominalizarea. „E firesc să avem înlocuitor din PDL pentru domnul Botiş”, a spus vicepreşedintele democrat-liberal. El a adăugat că această nominalizare va fi făcută în scurt timp şi că la înlocuirea unor miniştri, de regulă, PDL nu a stat pe gânduri.

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a declarat, miercuri, că a demisionat din funcţie şi că demisia sa este una de onoare, el cerându-şi scuze pentru situaţia creată şi spunând că i-a informat încă de marţi pe premierul Emil Boc şi pe preşedintele Traian Băsescu privind intenţia de a renunţa la funcţie.

Premierul Emil Boc a precizat că a avut o nouă discuţie cu Ioan Botiş miercuri dimineaţă, iar acesta a demisionat din funcţie. Botiş a declarat că a demisionat din funcţie, miercuri dimineaţă, după o nouă discuţie cu premierul Emil Boc în care acesta i-a sugerat renunţarea la funcţie în contextul scandalului izbucnit legat de angajarea soţiei sale într-un proiect european.


Intră acum și în grupul de