Fost consilier PDL, la carma organizatiei PNL Volovat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul liberalilor suceveni, Ştefan Alexandru Băişanu, a anunţat joi că fostul consilier local democrat-liberal din comuna Volovăţ, Doru Coca, va prelua funcţia de preşedinte interimar al liberalilor din comună, după ce acesta şi-a dat demisia din PDL şi s-a înscris în PNL.

„Dumnealui nu a mai făcut parte din altă formaţiune politică, decât din PLD, partid care s-a unit cu PD şi a format PDL. Faptul că nu a plecat din PNL şi că nu a trădat acest partid, dar şi faptul că am avut o discuţie pertinentă cu privire la viziunea domniei sale despre dezvoltarea comunei Volovăţ, m-a convins pe mine şi pe colegii mei să-l investim în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei noastră din această comună”, a spus Băişanu.

Totodată, PNL urmează că numească alţi consilieri în deliberativul local din comuna Volovăţ, a menţionat liderul liberal. El a explicat că PNL are în Consiliul Local Volovăţ doi reprezentanţi, unul dintre acesta demisionând din funcţie deoarece a plecat în străinătate, în timp ce celălalt a fost exclus din partid datorită „afinităţilor exagerate faţă de PDL”. „Nu putem tolera consilieri locali, primari şi viceprimari, care în campaniile electorale au susţinut PDL. Mai ales în acest moment în care PNL se află într-o coaliţie cu PSD şi PC. Considerăm că orice abatere de la această alianţă şi orice sprijin adus PDL este împotriva principiilor acestui contract serios dintre cele trei partide”, a declarat Băişanu.


Intră acum și în grupul de