Daruri pascale pentru nevoiasii suceveni si elevii merituosi, din partea UNPR Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 500 de persoane au primit în Săptămana Mare daruri din partea membrilor UNPR din judeţul Suceava. Potrivit peşedintelui UNPR Suceava, Cătălina Vartic, grupuri de membri UNPR din diverse localităţi au oferit pachete cu dulciuri şi alimente si le-au adresat calde urări cu ocazia sărbătorilor pascale.

Dacă în Suceava, Siret, Bosanci, Fântânele, Volovăţ, Liteni, Udeşti, Vereşti şi Stroieşti aceste daruri au ajuns la familliile nevoiaşe, la Gura Humorului pachetele au fost oferite pensionarilor. Totodată, la Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni, Iepuraşul le-a oferit o surpriză dulce copiilor cu rezultate bune la învătătură.

“Nu este o acţiune politică sau de imagine, ci pur si simplu un gest pornit din suflet, pe care cred că toţi ar trebui să-l facem, măcar din când în când. Noi, cei din UNPR ne-am gândit să-i ajutăm, nu numai pe cei în nevoie, ci să-i recompensam deopotrivă şi pe copiii care, indiferent de situaţia materială, au rezultate deosebite la învăţătură”, a declarat liderul UNPR Suceava, Cătălina Vartic.


Intră acum și în grupul de