PSD Suceava sustine ca PDL-istii vor apela la „pomeni electorale” pentru a ramane la putere (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PDL pregăteşte acţiuni de oferire de pomeni electorale pentru a rămâne la putere, a avertizat joi purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici. „Guvernanţii nu se pregătesc pentru modernizarea statului, ci pentru modernizarea statului la putere prin pomeni electorale, asfalt electoral, licitaţii cu dedicaţie pentru firmele portocalii şi aud, mai nou, cu biciclete”, susţine vicepreşedintele PSD Suceava.

El consideră că românilor le-a ajuns până la os politica de înrobire şi sărăcire dusă de actuala putere şi că nu vor mai cădea în plasa întinsă de PDL. Milici a mai arătat că românii încearcă să recupereze ceea ce li s-a luat şi a exemplificat cu cei peste 1.100 de pensionari suceveni care primesc asistenţă juridică de la PSD Suceava pentru a obţine în instanţă să nu li se diminueze pensia cu 5,5 la sută reprezentând contribuţii la fondul de sănătate.

El a spus că o parte dintre dosarele întocmite au fost trimise la Casa Judeţeană de Pensii Suceava cu plângere prealabilă urmând ca după depăşirea acestei etape să fie depuse plângeri în justiţie.


Intră acum și în grupul de