Flutur isi mentine sustinerea pentru Boc la sefia PDL


Intră acum și în grupul de

PDL Suceava va vota pentru ca toate cele trei moţiuni, respectiv a lui Emil Boc, a lui Vasile Blaga şi a lui Theodor Paleologu, să fie prezentate în cadrul Convenţiei Naţionale din 14 mai, a apreciat, vineri, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur.

Liderul democrat-liberal a spus că, în prezent, se desfăşoară în PDL o competiţie internă pentru alegeri pe care partidul le-a amânat şi că acum candidaţii îşi prezintă moţiunile, în cadru democratic al partidului. El a arătat că după ce va fi prezentată în cadrul organizaţiei judeţene PDL Suceava şi moţiunea cu care candidează Theodor Paleologu, după ce moţiunile lui Emil Boc şi Vasile Blaga, au fost deja prezentate, va fi exprimat un vot al organizaţiei privind susţinerea acestora.

Preşedintele PDL Suceava a menţionat că rămâne în echipa lui Emil Boc şi va acţiona ca acesta să fie reales preşedinte al formaţiunii, subliniind că a câştigat toate luptele politice.

Gheorghe Flutur a mai declarat că dezbaterea din partid în cadrul acestor alegeri interne este democratică, şi sunt evidenţiate lucrurile ce trebuie îmbunătăţite în partid, cum ar fi o aplecare mai mare spre structurile locale, arătând că cei care candidează au făcut şi fac parte din conducerea PDL. „Poate mai inocent este Paleologu”, a spus Flutur.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu, a declarat că este convins că Vasile Blaga va câştiga preşedinţia partidului. El a spus că partidul simte nevoia unei schimbări, o schimbare cerută şi de cetăţeni. „Votul nu se va da pe prietenie ci pe responsabilitate”, a spus Boureanu.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, şi-a prezentat, vineri, la Gura Humorului, moţiunea cu care candidează pentru preşedinţia PDL în cadrul Convenţiei Naţionale din 14 mai. Blaga a fost însoţit de Sorin Frunzăverde, Cezar Preda, Radu F. Alexandru, Costică Canacheu, Mihaela Popa, Cristian Boureanu şi Cristian Rădulescu.


Intră acum și în grupul de