PSD vrea cu var sa curete scena politica de „mizeriile portocalii”


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 150 de membri ai organizaţiei judeţene Suceava a PSD au strâns gunoaiele şi au văruit copacii din parcul central şi din spaţiul verde din zona Palatului Administrativ din municipiul reşedinţă de judeţ.

Acţiunea s-a intitulat „1 Mai – Ziua Muncii Verzi! Strângem mizeriile portocalii!” şi, conform purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, s-au ales pentru ecologizare suprafeţele amintite din cauză că social-democraţii au constatat că acestea nu erau îngrijite corespunzător.

„Curăţenia din parcul Palatului Administrativ Suceava ar fi trebuit să fie foarte serios luată în seamă de domnul primar Ioan Lungu şi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, cu atât mai mult cu cât municipiul Suceava este pe un ruşinos loc 4 în ţară în ceea ce priveşte mizeria şi praful”, a explicat Ovidiu Milici.

El a mai arătat că la acţiune au participat, pe lângă membrii Delegaţiei Permanente a PSD Suceava şi aproximativ 150 de membri de partid care au văruit copacii şi au strâns mizeriile din zona amintită.

„Acest proiect are o semnificaţie politică, marcând asumarea de către PSD a mesajului şi acţiunii ecologiste, dar şi una simbolică. Acum, facem curăţenie în natură. Când venim la guvernare, vom face curăţenie şi în politică”, a ţinut să precizeze purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.

In final, Ovidiu Milici a mai spus că acesta este un moment prin care să fie marcat debutul operaţiunii de igienizare a vieţii politice româneşti.

„Este o operaţiune pe care o începem odată cu 1 Mai şi o vom încheia, împreună cu toţi românii, după alegeri, când PDL va fi alungat de la guvernare de votul cetăţenilor”, a explicat Milici, care a mai adăugat că momentele grele prin care trec toţi românii cauzate de incompetenta guvernare PDL, i-au determinat pe social-democraţi să sărbătorească 1 Mai printr-o abordare diferită, mai specială decât in ceilalţi ani.


Intră acum și în grupul de