Flutur a intrat in cursa pentru functia de prim-vicepresedinte al PDL


Intră acum și în grupul de

Experienţa parlamentară, guvernamentală şi din administraţia judeţeană, dar şi experienţa de om de partid care a condus la victorie mai multe campanii electorale din care, ultimele două, prezidenţiale.

Asta doreşte să pună la dispoziţia partidului preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care miercuri a anunţat că şi-a înscris candidatura la Convenţia Naţională a PDL pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului în echipa lui Emil Boc. „Sunt un om de echipă. Pot lucra cu oricine din PDL şi militez pentru unitatea echipei, pentru pragmatism şi pentru politici adevărate de dreapta cu efecte în modernizarea ţării”, a spus liderul PDL Suceava.

El şi-a exprimat speranţa că moţiunea lui Emil Boc va fi moţiunea câştigătoare la Convenţia Naţională. „Voi milita pentru a găsi soluţii pentru toţi protagoniştii acestei campanii interne”, a spus Flutur. El a subliniat că, la Suceava, Colegiul Director al organizaţiei judeţene PDL a votat pentru ca toate cele trei moţiuni înscrise să fie prezentate în cadrul Convenţiei Naţionale.

La Convenţia Naţională a PDL care se va desfăşura în 14 mai vor candida pentru funcţia de preşedinte al partidului actualul preşedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga şi deputatul Theodor Paleologu.


Intră acum și în grupul de