Deputatul Ioan Balan: Parlamentarii PNL de Suceava ne-am grupat în spatele președintelui Gheorghe Flutur și am susținut toate proiecte de dezvoltare ale județului din ultimii ani


Intră acum și în grupul de

Deputatul Partidului Național Liberal (PNL) de Suceava, Ioan Balan, a prezentat un raport asupra activității sale în Camera Deputaților până la finele anului 2023 și a dezvăluit planurile sale pentru următoarea sesiune parlamentară.

În raportul său sintetic, deputatul a subliniat implicarea sa activă în Parlament, evidențiind că a adresat nu mai puțin de 114 întrebări și interpelări miniștrilor, contribuind astfel la rezolvarea problemelor semnalate de către cetățeni. De asemenea, Balan a inițiat 65 de proiecte legislative, dintre care 18 au devenit deja legi în vigoare, având un impact pozitiv asupra societății românești.

Printre realizările sale notabile se numără legea pentru digitalizarea serviciilor consulare, legea pentru accesul pacienților la medicina personalizată și legea pentru certificare voluntară a produselor alimentare românești „De Origine România – DOR”. De asemenea, Balan a subliniat importanța susținerii județului Suceava prin intervenții și declarații în plen, axându-se pe necesitatea dezvoltării infrastructurii de transporturi, sănătate, educație și a mediului de afaceri local.

Ca președinte al Grupului de prietenie cu Ucraina, deputatul a menționat contribuția sa la îmbunătățirea drepturilor comunităților de români din statul vecin.

În perspectiva noului mandat parlamentar, Balan și-a stabilit deja noi obiective legislative, concentrate pe îmbunătățirea administrației publice, sprijinirea antreprenorilor și fermierilor români, adoptarea de măsuri pentru persoanele vulnerabile și combaterea abandonului școlar. Deputatul a asigurat că aceste proiecte vor fi elaborate în colaborare cu colegii săi liberali și vor fi prezentate în spațiul public înainte de a fi înaintate Parlamentului pentru adoptare.

Cu o echipă liberală puternică în spate, Ioan Balan a subliniat sprijinul constant acordat proiectelor de dezvoltare ale județului Suceava, afirmând că succesul și progresul vizibil al Suceavei sub conducerea echipei liberale reprezintă un model de referință pentru o administrație publică de calitate.

„Noi, parlamentarii PNL de Suceava, ne-am grupat în spatele președintelui Gheorghe Flutur și am susținut toate proiecte de dezvoltare ale județului din ultimii ani, iar modul în care s-a dezvoltat Suceava de când este condusă de o echipă liberală nu îl poate contesta nimeni, pentru că se vede cu ochiul liber, Suceava devenind model de succes și de referință pentru o administrație publică de calitate”, a declarat Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de