Nechifor si Dontu se bat cu „colegii” din PNL pentru CJ si Primaria Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, va fi trecut pe lista cu persoanele pe care USL Suceava le va sonda la nivelul judeţului Suceava în vederea desemnării candidatului USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, la alegerile locale din 2012.

Preşedintele orgnizaţiei judeţene a PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat duminică, faptul că organizaţia sa a desemnat candidaţii care vor fi incluşi în sondajele locale pentru stabilirea candidaţilor USL la alegerile locale din 2012.

Astfel, pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava, a fost desemnat preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Cătălin Nechifor, iar pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, a fost desemnat consilierul local Ovidiu Donţu, care este preşedinte executiv al organizaţiei judetene sucevene PSD, dar şi preşedinte interimar al organizaţiei municipale PSD Suceava şi a mai candidat în 2008 la funcţia de primar al Sucevei.

Aceste propuneri ale organizaţiei PSD Suceava urmează să fie aprobate în şedinţa de luni a Comitetului Executiv al PSD.

Potrivit lui Nechifor, urmează să fie făcute sondaje de opinie locale care să „aşeze şi să traseze soluţiile cele mai bine”, dar şi ponderea pe liste electorale în cadrul USL în Suceava.

El a subliniat că Uniunea Social Liberală îşi propune să obţină în judeţul Suceava, la alegerile locale, conducerea Consiliului Judeţean, funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ şi peste 60 de posturi de primar în cele 114 localităţi şi că se află acum în procesul de desemnare a candidaţilor comuni.


Intră acum și în grupul de