Acasă Politica Dan Ioan Cușnir: Gheorghe Flutur și Ion Lungu sunt cei care i-au...

Dan Ioan Cușnir: Gheorghe Flutur și Ion Lungu sunt cei care i-au ajutat în carieră pe George Simion (AUR) și Andrei Nesculescu(SOS), iar acum organizează miting prin care să stăvilească extremismul


Intră acum și în grupul de

Președintele executiv al organizației municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cușnir, a constatat că liderii liberali suceveni Gheorghe Flutur și Ion Lungu sunt cei care i-au ajutat pe George Simion liderul AUR și Andrei Nesculescu, liderul SOS Suceava, să crească, iar acum organizează miting prin care să stăvilească extremismul pe care chiar ei l-au cultivat.

Într-un comunicat de presă, Dan Ioan Cușnir transmite că acum se clarifică anumite lucruri legate de liderii liberali suceveni și cei care îi contestă și pe care ei îi încadrează în zona „extremismului”.



Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cușnir:

„Până duminică 28.01.2024 nu înțelegeam ce îi unește pe Lungu Ion și pe Flutur Gheorghe în afară de impotență administrativă, impotența care a făcut ca atât municipiul cât și județul Suceava să fie în coada clasamentelor naționale la investiții, calitatea vieții, salariul mediu, infrastructură, etc.

Duminică, 28.01.2024 „bărbatul” Flutur Gheorghe, urla la un microfon, către George Simion de care îl despărțeau 2 rânduri de garduri, o armată de jandarmi pe Esplanada Casei de Cultură și încă 7 jandarmi care stăteau în jurul ”bărbatului”.

După ce a urlat câteva secunde la microfon, „bărbatul” Flutur Gheorghe și-a abandonat colegii de partid în fața Casei de Cultură și „a fost extras” cu o mașină care îl aștepta cu motorul pornit. S-a comportat exact ca un copil care sună la soneria unui apartament și fuge.

Am aflat din presă că relația dintre Flutur Gheorghe și PNL/PDL pe de o parte și George Simion și AUR de cealaltă parte, nu a început zilele acestea ci este una veche, trainică.

În data de 27.11.2012, doamna Sanda Maria Ardelean, fost deputat PDL în partidul lui Flutur Gheorghe și actual Consilier Local PNL Suceava a semnat, în numele partidului, „Pactul pentru Basarabia” împreună cu Platforma Civică „Acțiunea 2012” a lui George Simion.

În perioada 7-15.06.2014, aceeași doamnă Sanda Maria Ardelean, fost deputat PDL în partidul lui Flutur Gheorghe și actual Consilier Local PNL Suceava a organizat „Școala de cultură și afirmare românească” împreună cu „Platforma Unionistă Acțiunea 2012” a lui George Simion.

Și mai emoționant este faptul că în data de 09.03.2018, perioadă în care Flutur Gheorghe era Președinte, Consiliul Județean Suceava i-a organizat lui George Simion lansarea cărții „Blocați în Labirint”.

Suspectăm că inspirați de titlul cărții „Blocați în Labirint”, Flutur Gheorghe a blocat Bucovina și județul Suceava iar Lungu Ioan a blocat Municipiul Suceava.

În ceea ce îl privește pe Lungu Ion, acesta este cel care a pus „prima cărămidă a carierei politice” a lui Andrei Nesculescu, reprezentantul Dianei Șoșoacă și a partidului SOS România în Suceava.

Iată ce au în comun Flutur Gheorghe și Lungu Ion: i-au descoperit și i-au ajutat să crească pe George Simion și pe Clovnul Andrei Nesculescu. Au „mâna bună” la oameni, i-au descoperit, cu mult înaintea noastră, i-au ajutat să crească și acum tot ei se plâng că au apărut extremiștii.

Domnul Daniel Cadariu, senator PNL Suceava, ne amenința ieri că dacă îl atacăm pe Flutur Gheorghe, atentăm la „drumul European al României”. Cum poate Flutur Gheorghe să aibă o minimă influență asupra drumului European al României atâta timp cât nu a fost în stare să influențeze în bine, în peste 20 de ani nici măcar drumul European al Județului Suceava, Suceava fiind al doilea cel mai sărac județ din țară și cu cei mai mulți locuitori fugiți la muncă în străinătate?

Cu surprindere aflăm că PNL Suceava organizează duminică 04.02.2024 un protest pentru normalitate și împotriva extremismului. Am ajuns să o vedem și pe asta. Cei care ne conduc de prea mulți ani, să protesteze față de deciziile și politicile publice pe care ei le-au pus în aplicare în municipiul și în județul Suceava și care au dus la creșterea extremismului. Când credeam că le-am văzut pe toate, ne cheamă la un miting împotriva extremismului același Flutur Gheorghe care, în 2004, a intrat în Consiliul Județean Suceava cu sloganul “afară cu șobolanii roșii din CJ Suceava!”. Cel care îi numea pe angajații din Consiliul Județean șobolani, acum se erijează în port drapelul normalității!”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version