Acasă Politica Niculai Barbă: După mitingul AUR împotriva liderului PNL Gheorghe Flutur, PSD ne...

Niculai Barbă: După mitingul AUR împotriva liderului PNL Gheorghe Flutur, PSD ne atacă tot pe noi. Domnilor de la PSD, mai suntem sau nu mai suntem în Coaliție?


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL al Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a apreciat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că PSD Suceava este în „frăție” cu AUR și că acest lucru trebuie ca sucevenii să-l cunoască.

„Este important ca sucevenii să știe și să observe că după mitingul celor de la AUR de duminică cu atac direct pe liderul PNL Gheorghe Flutur, două zile la rând PSD-ul de Suceava ne atacă tot pe noi. Luni, comunicat cu atac direct al parlamentarilor PSD Suceava și marți, Dan Ioan Cușnir, atac direct la liderul PNL, tot cu referire la mitingul AUR. De fapt, ce face PSD Suceava este o frăție cu AUR, dar asta trebuie să o știe toată lumea”, a arătat Barbă.



El s-a întrebat ce fel de coaliție este asta în condițiile în care PSD nu se delimitează de atacurile AUR.

„Nu am văzut să iasă PSD să se delimiteze, din contra s-au înhăitat în atacuri mizerabile, uitând, cum o fac de mult timp, că suntem în Coaliție la guvernare. A fost o vreme când se făceau că nu știu de comunicatele obraznice ale lui Dan Ioan Cușnir de atac a partenerilor de Coaliție dar acum se vede clar că au luat-o pe de-a dreptul. Domnilor de la PSD, mai suntem sau nu mai suntem în Coaliție? Putem avea păreri diferite dar atacurile dumneavoastră arată că nu există niciun fel de Coaliție. Domnule Cușnir, nu cumva este o strategie a dumneavoastră de a va face publicitate atacând liderul PNL? Vă spun că nu vă folosește. Lumea știe cine sunteți, în mesajele dumneavoastră este mult venin și nu așa veți reuși în politică, așa cum nici până acum nu ați reușit, pentru că acest tip de mesaje nu au cum să prindă la public. Dar asta este problema dumneavoastră”, a mai arătat Niculai Barbă care consideră că acest stil de abordare „nu adună și nu construiește”.

„Aș mai adăuga un exemplu cu privire la crasa demagogie pe care o afișați. Vă dau un exemplu uluitor. Liderul PSD de la Milișăuți face poze cu gropile de pe podul de la Milișăuți pe care le trimite la presă „uitând” faptul că acest pod este pe un drum național de care răspunde un ministru PSD”, a concluzionat Neculai Barbă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version