Luhan ii da posibilitatea lui Flutur sa se bucure impreuna de “efortul” electoral comun

Eurodeputatul PDL de Suceava, Petru Luhan, face mai multe precizări într-un drept la replică transmis redacţiei News Bucovina.ro în legătură cu afirmaţiile sale în cadrul unui interviu acordat revistei Q Magazine.

Fără să nege cele declarate revistei în cauză Luhan face precizarea doar că întotdeauna a apreciat calităţile lui Gheorghe Flutur şi că nu a încercat să-şi aroge toate meritele electorale ale lui Flutur precizând că succesul acestuia a fost unul rezultat „în urma unui efort comun”.

Va prezentăm integral dreptul la replică transmis de Petru Luhan.

Pentru corecta informare a opiniei publice am dori sa facem cateva precizari la articolul din 10 mai din News Bucovina, sub titlul “Petru Luhan striga in gura mare: „Cu mine, Flutur a castigat capital politic”.

Europarlamentarul Petru Luhan a precizat in numeroase interventii publice ca “inainte de a intra in politica, am analizat toate partidele politice si am considerat ca PD-L este singurul partid cu perspectiva din Romania “.

In ceea ce priveste relatia sa cu Presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, Petru Luhan si-a exprimat in nenumarate randuri aprecierea fata de calitatile si competentele politice ale liderului PDL Suceava. De altfel, europarlamentarul PDL a apreciat si apreciaza sustinerea primita din partea domnului Flutur si a PDL Suceava in toate actiunile pe care le desfasoara.

In interviul acordat, sensul declaratiei lui Petru Luhan a fost ca, decizia presedintelui PDL Suceava Gheorghe Flutur de a-l coopta in echipa , cat si demersul lui Petru Luhan de a se alatura PDL, a fost o actiune care a contribuit la un succes comun. “Departe de mine intentia de a incerca sa trag doar de partea mea succesul electoral”, a declarat Petru Luhan, care a precizat ca “a fost un efort comun”.

“Dorinta unora de a dezbina relatia mea cu Presedintele Consiliului Judetean Suceava, mai ales in apropierea alegerilor interne din PD-L, a fost vizibila si in alte aparitii media. Am afirmat intotdeauna ca am primit sprijinul politic al domnului Flutur precum si a intregii platforme PD-L Suceava si nu invers, asa cum s-a incercat a se induce in mod eronat si tendentios in randul opiniei publice. Consider ca, in cadrul PD-L exprimarile publice ale tuturor membrilor trebuie sa fie constructive, evitand instigarile si cauzarea de conflicte chiar daca se apropie alegerile interne”, a precizat Petru Luhan.

La adresa aceasta puteti revedea stirea la care Petru Luhan a simtit nevoia sa dea drept la replică:

https://www.newsbucovina.ro/politica/37851/petru-luhan-cu-mine-flutur-a-castigat-capital-politic-

Facem precizarea ca dreptul la replică la propriile declaraţii este o aberaţie.