Luhan ii da posibilitatea lui Flutur sa se bucure impreuna de „efortul” electoral comun


Intră acum și în grupul de

Eurodeputatul PDL de Suceava, Petru Luhan, face mai multe precizări într-un drept la replică transmis redacţiei News Bucovina.ro în legătură cu afirmaţiile sale în cadrul unui interviu acordat revistei Q Magazine.

Fără să nege cele declarate revistei în cauză Luhan face precizarea doar că întotdeauna a apreciat calităţile lui Gheorghe Flutur şi că nu a încercat să-şi aroge toate meritele electorale ale lui Flutur precizând că succesul acestuia a fost unul rezultat „în urma unui efort comun”.

Va prezentăm integral dreptul la replică transmis de Petru Luhan.

Pentru corecta informare a opiniei publice am dori sa facem cateva precizari la articolul din 10 mai din News Bucovina, sub titlul “Petru Luhan striga in gura mare: „Cu mine, Flutur a castigat capital politic”.

Europarlamentarul Petru Luhan a precizat in numeroase interventii publice ca “inainte de a intra in politica, am analizat toate partidele politice si am considerat ca PD-L este singurul partid cu perspectiva din Romania “.

In ceea ce priveste relatia sa cu Presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, Petru Luhan si-a exprimat in nenumarate randuri aprecierea fata de calitatile si competentele politice ale liderului PDL Suceava. De altfel, europarlamentarul PDL a apreciat si apreciaza sustinerea primita din partea domnului Flutur si a PDL Suceava in toate actiunile pe care le desfasoara.

In interviul acordat, sensul declaratiei lui Petru Luhan a fost ca, decizia presedintelui PDL Suceava Gheorghe Flutur de a-l coopta in echipa , cat si demersul lui Petru Luhan de a se alatura PDL, a fost o actiune care a contribuit la un succes comun. “Departe de mine intentia de a incerca sa trag doar de partea mea succesul electoral”, a declarat Petru Luhan, care a precizat ca “a fost un efort comun”.

“Dorinta unora de a dezbina relatia mea cu Presedintele Consiliului Judetean Suceava, mai ales in apropierea alegerilor interne din PD-L, a fost vizibila si in alte aparitii media. Am afirmat intotdeauna ca am primit sprijinul politic al domnului Flutur precum si a intregii platforme PD-L Suceava si nu invers, asa cum s-a incercat a se induce in mod eronat si tendentios in randul opiniei publice. Consider ca, in cadrul PD-L exprimarile publice ale tuturor membrilor trebuie sa fie constructive, evitand instigarile si cauzarea de conflicte chiar daca se apropie alegerile interne”, a precizat Petru Luhan.

La adresa aceasta puteti revedea stirea la care Petru Luhan a simtit nevoia sa dea drept la replică:

https://www.newsbucovina.ro/politica/37851/petru-luhan-cu-mine-flutur-a-castigat-capital-politic-

Facem precizarea ca dreptul la replică la propriile declaraţii este o aberaţie.


Intră acum și în grupul de