Liderul SOS România, Diana Șoșoacă, după ce liderul filialei sucevene a fost extras cu forța din mitingul anti-extremism: Azi copiii, viitorul țării, au fost martorii uciderii drepturilor și libertăților fundamentale în Bucovina


Intră acum și în grupul de

Președintele SOS România, Diana Șoșoacă, a reacționat, duminică seara, după ce liderul organizației județene Suceava a SOS România, Andrei Necsulescu, a fost scos cu forța din mitingul anti-extremism organizat de Gheorghe Flutur.

Vă prezentăm integral comunicatul liderului SOS România, senatorul Diana Șoșoacă:

„INTERLOPII PENELIȘTI, AU AJUNS ȘI MORALIȘTI!

Astăzi s-a demonstrat pentru a mia oară că interlopii, infractorii politicii românești care au distrus România din temelii, au furat pentru 100 de vieți și se erijează în conducătorii țării,  punându-și costume naționale peste hainele trădării naționale,  consideră că și-au luat țara pe persoană fizică. Astăzi Suceava a arătat dictatura fascistă, stalinistă instaurată de grupul infracțional organizat apărat de mizeriile interlope din jandarmeria română, în fapt o haită de derbedei bătăuși puși să omoare români naționaliști pentru exercitarea dreptului fundamental la exprimare instituit și garantat de art. 30 Constituția României și dreptul de a manifesta, garantat de art. 39 Constituție. Astăzi Peneleul a arătat că este disperat și că singura mișcare extremistă este penele-pesede-udemere, mizeriile umane care au furat și îngenuncheat România și au aruncat România în dezintegrare

Dl Necsulescu Andrei este președintele organizației municipale Suceava a Partidului S.O.S ROMÂNIA și este un adevărat patriot. Azi, cetățeanul român Andrei Nesculescu a fost arestat efectiv pentru că și-a permis să nu fie de acord cu Fluturele interlop, zburător de mișculații și infracțiuni de mare anvergură,  spoliatorul Bucovinei. Azi, un om care manifesta pașnic a fost călcat în picioare de brutele animale ale unei jandarmerii care omoară oameni în virtutea libertății de a lovi a puterii. Azi, un tată a fost bătut și încătușat în fața copiilor lui, care au fost amenințați de jandarmi. Azi copiii , viitorul țării, au fost martorii uciderii drepturilor și libertăților fundamentale în Bucovina.

Vă sună ceasul , mizeriilor politice , brutelor mizere și infecte ale politicii românești dictatoriale impusă de 34 de ani. Îți iei zborul fluture și vei zbura la canal, acolo unde îți vei sfârși ca orice ocnaș mizer al vieții, canalul durerii oamenilor omorâți de voi în tot acest timp. După ce ai distrus Bucovina, ai tupeu să vorbești despre românism și libertate, tu ,ucigașul libertății și al umanității?

VEȚI RĂSPUNDE TOȚI PÂNĂ LA ULTIMUL DIN NEAMUL VOSTRU DE INFRACTORI ȘI BRUTE ANIMALE!

Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă

Președintele Partidului S.O.S România”


Intră acum și în grupul de