Nechifor: „Iesirea triumfala din criza se aplica doar celor din partidul lui Boc, Botis si Flutur”


Intră acum și în grupul de

„Nu ştim exact cum anume s-a calculat statistic creşterea economică”, a declarat vineri, preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, referitor la anunţul privind ieşirea din recesiune făcut de Guvernul Boc.

Liderul social-democraţilor suceveni a subliniat, că într-o oarecare măsură, se poate spune că premierul Emil Boc are dreptate, mai ales că s-au înregistrat anumite creşteri de preţuri la produse pe care le-a resimţit fiecare român.

Preşedintele PSD a arătat că a crescut preţul carburanţilor, se preconizează creşterea preţului gazelor naturale, iar creşterile preţurilor produselor alimentare sunt certitudini şi se resimt în nivelul de trai al fiecărei familii de români. „În rest, ieşirea triumfală din recesiune se aplică doar celor din partidul lui Boc, Botiş şi Flutur, cei care trăiesc cu adevărat bine şi care au asigurat viitorul lor şi al familiilor lor pentru generaţii de acum încolo”.

Produsul Intern Brut a crescut cu 0,6% în primul trimestru, faţă de ultimelele trei luni ale anului trecut, astfel că România a ieşit tehnic din recesiune după doi ani şi jumătate, potrivit primelor estimări anunţate vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat încă de sâmbătă că datele provizorii “îndreptăţesc” o creştere economică în intervalul 0,4-0,6%, faţă de trimestrul anterior. El a precizat atunci că acest lucru înseamnă “ieşirea din recesiune, nu din criză”.


Intră acum și în grupul de