Deputatul PSD Mirela Adomnicăi, către deputatul PNL Ioan Balan: Poate că e timpul să mai zboare și fluturele!


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi îi transmite printr-un comunicat de presă deputatului PNL Ioan Balan că numărul celor care nu simt aportul adus de Gheorghe Flutur în atragerea de proiecte importante din județ este din ce în ce mai mare și că acest lucru deja le dă frisoane liberalilor.

„O vedeți în sondaje, în comentariile de pe social media, în reacțiile oamenilor. Și vă e frică.  Încep să vă plece primarii, iar lista locurilor în Parlament să devină tot mai mică.  Și e normal, înțeleg, ca fiecare parlamentar PNL să-i arate dlui Flutur cât de apăsat poate să-i apere orgoliul în comunicate de presă”, arată Mirela Adomnicăi.

Ea arată că frustrarea este determinată de faptul că cei din PSD chiar fac Autostrada A 7 în timp ce Gheorghe Flutur de ani de zile a tot fluturat desene și schițe.

„Frustrarea pleacă de la faptul că Gheorghe al nostru, Șoldan, vorbește tot mai mult de Autostrada A7, venind cu promisiuni certe de la premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, că în acest an vor începe lucrările. În timp ce Gheorghe al vostru, Flutur, de ani de zile tot plimbă desene și schițe prin fața jurnaliștilor. Și cu autostrada, dar și cu șoselele de centură. Până la urmă, Autostrada Moldovei a prins viață –  peste 305 kilometri sunt în mod oficial în construcție – în timpul ministrului PSD Sorin Grindeanu și al guvernării PSD”, a mai spus Adomnicăi.

Deputatul social-democrat sucevean a mai arătat că dincolo de orgoliile politice, sucevenii vor să vadă odată autostrada construită și să meargă cu mașinile pe ea, să circule mai repede și mai în siguranță, iar județul Suceava să nu mai fie pe primul loc pe țară la numărul de morți în accidente rutiere.

Ea a mai spus că acesta este și motivul pentru care face naveta cu trenul de fiecare dată când pleacă sau vine de la Parlament.

„Dle Ioan Balan, mi-a plăcut citatul din comunicatul dumneavoastră cu faptul că “și albina și musca zboară. Unde se așază face diferența”. Perfect adevărat. Deocamdată, cum suntem județul cu aproape cele mai mici salarii din Moldova, cu cei mai mulți copii ai căror părinți sunt plecați în străinătate, cu multe drumuri județene distruse, cu un aeroport fără curse și un container la plecare, nu prea i-ați oferit nici albinei prea multe opțiuni de a se așeza. Și pentru asta, dle Balan, poate că e timpul să mai zboare și fluturele! Și promitem că noi chiar îi facem autostradă să se așeze!”, a concluzionat deputatul Mirela Adomnicăi.


Intră acum și în grupul de