Un adolescent pe motocicletă a încercat să scape de polițiști la Vârfu Dealului, dar în timpul urmăririi s-a dezechilibrat și a căzut fiind imobilizat


Intră acum și în grupul de

Un adolescent care conducea în noaptea de sâmbătă spre duminică o motocicletă pe DN 2 E la Vârfu Dealului a fost prins și imobilizat de către polițiști după o urmărire în trafic.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică la ora 02:00 polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Pârteștii de Jos, în localitatea Vârfu Dealului, au efectuat semnalele acustice și luminoase de oprire a unei motociclete care se deplasa pe DN 2 E Vârfu Dealului, având direcţia de deplasare dinspre Păltinoasa spre  Cacica.

După ce s-a efectuat semnalalele de oprire a conducătorului motocicletei a continuat deplasarea în viteză pe DN 2 E, apoi pe DC 24 A, spre satul Deleni, a intrat pe un teren viran și s-a dezechilibrat căzând la sol, încercând să fugă de la fața locului, dar s-a reușit prinderea acestuia de către polițiști.

În urma verificărilor s-a constatat că persoana care conducea motocicleta era un tânăr de 17 ani, cu domiciliul în sat Varfu Dealului.

Fiindu-i solicitate conducătorului motocicletei documentele, acesta a relatat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a procedat la efectuarea de verificări în baza de date privind evidența deţinătorilor de permis de conducere, ocazie cu care s-a constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de